БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Дружеството осъществява и координира дейността си чрез модерно оборудвани търговска база и офис в Пловдив, обособени като логистичен център, с обща търговска площ 10 000 кв.м.. Част от него е склад под митнически контрол, чрез който оптимизираме във времето разходите за мита, такси и ДДС и извършваме реекспорт за други страни.


for-us-1.jpg

За осигуряване на качествено и навременно обслужване на клиентите разполагаме със собствен автомобилен парк и търговска мрежа от складове и магазини на територията на цялата страна.

Клиентите на БУЛТЕКС 99 ЕООД могат винаги да разчитат на обучения и високо квалифициран персонал в търговските ни обекти в цялата страна.

Представители и директни вносители сме на предпазни екипировки и лични предпазни средства от водещи европейски производители. Наши партньори са компании от Италия, Чехия, Гърция, Румъния, Македония, Албания и други държави.

Супергероят на твоята безопасност си ти!

Play Video

За нас

Бултекс 99 е изцяло българска компания, която може да се похвали с богат опит в производството и дистрибуцията на професионално работно облекло и лични предпазни средства (ЛПС). Нашата непрестанна отдаденост на безопасността ни отличава в бранша.

Тази година Бултекс 99, опериращ под нашата марка STENSO, се радва да бъде участник в изложението A+A Дюселдорф 2023, разположено в зала 12/F03. Известен с високия си стандарт и достъпност, STENSO е доказателство за нашия ангажимент да осигурим оптимален баланс между цена и качество.

Нашата основна цел е непрекъснато да повишаваме професионалните си познания и качеството на продуктите, като гарантираме, че отговаряме на изискванията на взискателните дистрибутори като вас.

През последните 30 години се утвърдихме като надежден и предпочитан партньор за множество производствени и търговски компании не само на местно ниво, но и в цяла Европа.

Ние не просто доставяме работно облекло и лични предпазни средства; ние сме ангажирани партньори на B2B дистрибуторите, като работим заедно, за да направим работните места по-безопасни и по-добри.

Лого на Клиенти
20 000+ Корпоративни клиенти
Лого на Служители
240 Служители
Лого на Артикули
6000+ Артикули на склад
Лого на Продукти
3000+ Продукта онлайн
Лого на Магазини
20 Физически магазина
Лого на площ
7000 m2 Търговска площ
Лого на Склад
17 000 m2 Складова площ

Активности

tv реклама
Play Video
TV реклама
Спонсорство
Play Video
3x3 спонсориран турнир
cube Кампания
Play Video
Mystery Cube кампания
prisma showcase
Play Video
Серия Prisma
celebrity trust
Play Video
изборът на знаменитости
corporate showcase
Play Video
Корпоративно облекло

КА РИ Е РИ

Бултекс 99 е лидер в производството и доставката на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства.

Логистичната база и централното управление на дружеството са позиционирани в гр. Пловдив, като компанията има близо 300 служители.

E-mail за контакт:
hr@bultex99.com

Специалист обслужване на клиенти

ПОДХОДЯЩИЯТ КАНДИДАТ ПРИТЕЖАВА:
- Предишен опит на същата или подобна позиция в консултиране на клиенти;
- Умения за работа в екип, търговски усет и ориентация към постигане на резултати;
- Отлични комуникативни и презентационни умения;
- Високо ниво на самодисциплина и организираност;

За момента това са всички свободни позиции

За момента това са всички свободни позиции

За момента това са всички свободни позиции

За момента това са всички свободни позиции

Магазини