Категории

Категории

Защо да се доверим на софтшел якетата при лошо време

On: Коментари: 0 Видяно: 57

Връхната дреха е най-специфичния и важен компонент от работното облекло, особено при непостоянно или лошо време, каквото е през сезоните пролет, есен и зима. Ако упражнявате своята дейност в условия, които водят до ежедневно движение и престой на открито, то работната ви униформа задължително трябва да включва изолиращ вид връхна дреха, която да бъде устойчива и да ви носи необходимата топлина.

Именно поради необходимостта от такъв компонент, специалистите ни от онлайн магазин Стенсо споделят защо софтшел якетата са отлична придобивка, какви предимства притежават, от каква материя се изработват и защо са подходящи за лошо време. Отлични предложения за софтшел якета като част от работната ви униформа можете да откриете в Stenso.net на достъпни цени.

Какви са предимствата на софтшел якетата

Тези компоненти от екипировката притежава няколко основни предимства, които правят дрехите отличен избор за променливо и студено време. Основните характеристики, които отличават връхните облекла, са:

  • те са олекотени, което е основно предимство, особено при осъществяването на дейност, изискваща свободни и активни движения. Едновременно ви носят удобство, лекота и топлина;
  • материята, от която са изработени предоставя на дрехата ветроустойчивост и водоустойчивост, което прави артикули от този тип отличен избор за лошо време в условия на силен вятър, сняг, дъжд;
  • притежават дишащи слоеве, което осигурява добър топлообмен, липса на дискомфорт, причинен от запарване на кожата или кожни реакции. Чрез този тип материя ще си осигурите поддържане на отлична телесна температура;
  • за направата на моделите, различните производители използват нови и усъвършенствани производствени технологии, което осигурява голямо разнообразие от дизайни;
  • предлагат се софтшел якета, подходящи както за мъже, така и за жени;
  • тези облекла осигуряват минимално съпротивление по време на движение;
  • висококачествените изработки запазват своя облик и функционалност дори при дългосрочна употреба, което прави софтшел якето оптимална придобивка към вашия целогодишен гардероб;
  • притежават много добра хигроскопичност.

За кои професии са подходящи

Софтшел якетата са отлично попълнение към работното облекло на работници във всякакви професии, които изискват престой в условия на открито при лошо време, необходимост от добра подвижност и мобилност. Този тип връхни дрехи са почти задължителен елемент от екипировката на професионални спортисти, особено тези, практикуващи зимни спортове, като каране на сноуборд, скиорство, професионално колоездене. Треньорите в училищата за зимни спортове също екипират себе си и своите ученици с този компонент.
В професии, свързани със строителство, ремонтни и работни дейности на открито, също софтшел якето присъства активно към униформата.

Подходящи ли са за зимния сезон

Софтшел якетата са много подходящи за всички сезони, но най-вече през зимния, защото по това време на годината, температурите са най-ниски, вятърът и валежите са засилени, а необходимостта от осигуряване на безопасност и топлина на тялото са най-големи. Тези връхни дрехи притежават отлична терморегулация, предоставят възможност за поставяне на допълнителни слоеве дрехи под тях без да ограничават движението на крайниците и цялото тяло. Те са водоустойчиви и ветроустойчиви, което означава, че при снеговалеж или ветровита обстановка, долните слоеве дрехи, както и вашето тяло няма да се намокрят. Горният слой на дрехата предпазва от острите климатични условия, а долният носи комфорт на тялото. Поддържат кожата суха и бързо изпаряват влагата. Това се дължи на структурата на вътрешния слой, която разпространява проникналата вода равномерно и ѝ позволява да се изпари за по-кратко време.

От какъв материал са изработени

Основното предимство на софтшел якетата, което носи отличителните им предимства, е именно материята и нейните свойства. Тя се състои от усилена външна мембрана и комфортна вътрешна част, която носи удобство и не дразни кожата. Материята прави този тип облекло подходящо за умерено лоши климатични условия, без да придава грубост или да причинява раздразнения.

Защитата се осигурява благодарение на наличната многослойност на материята, която се изработва от синтетични влакна с цел поддържане на добра терморегулация. За направата на софтшел якета се използва предимно полиамид, полиестер, полиуретан с участие на ликра, която придава еластичност. Тези материи са устойчиви, здрави и издръжливи, които са отличителни качества и на връхните дрехи, които се изработват от тях.

Най-външният слой е най-подсилен и не позволява на влагата да проникне по тялото.Средният притежава дишаща функция и дава възможност на образуваната влага от тялото да бъде изнесена навън, което се дължи на мрежестата структура, която се изгражда. Най-долният слой е предназначен за осигуряване на комфорт.

Какви са предимствата на онлайн магазин Stenso.net

В нашия онлайн магазин Стенсо имате възможност да изберете най-оптималния за вашите вкусови предпочитания модел софтшел яке, което едновременно с предпазните си функции да ви осигури и отлична визия. Предимството на Stenso.net е богатото разнообразие от работно облекло и аксесоари, които притежават отличителна функционалност, предоставят първокласна защита и се запазват във времето.

Всички предложения при нас са изработени от висококачествени материи, които осигуряват дълъг срок на полезно действие на артикулите и защитават притежателите им по най-добрия начин.

Софтшел якетата, които можете да откриете, са изработени от синтети    чни тъкани, чиято основна цел е да предпазва тялото от външни влияния и да възпрепятства проникването на влага към кожата. Водоотблъскващата им функция, съчетана с многопластовата структура, ще ви донесат поддържане на нормална телесна температура дори при минусови климатични условия.

Ще откриете както мъжки, така и дамски модели, притежаващи различни дизайни, кройки и цветови комбинации. Разнообразието ни се характеризира и в размерите. Можете да намерите варианти в S, M, L, XL размер, а за ваше улеснение има предоставена подробна таблица, чрез която да изберете точния номер.
Съотношението между цената и качеството, което получавате в замяна на доверието ви към Стенсо, е повече от атрактивно и оптимално.

Коментари

Оставете Вашия коментар