Категории

Категории

Какво работно облекло да купим спрямо професията си

Какво работно облекло да купим спрямо професията си
На: Коментари: 0 Видяно: 2824

Доста от съвременните професии се свързват с високорискови условия, което налага и носенето на специализирано облекло с висока степен на защита. Това предпазва работниците и гарантира тяхната безопасност, докато изпълняват трудовите си задължения. Необходимо е да се заложи на комфортни дрехи в комбинация с качествени обувки и лични предпазни средства, предлагащи добра ергономия и надеждна изолация от заобикалящата среда и външните фактори на работното място.

Какво работно облекло да купим спрямо професията си

Условията на труд в наши дни стават все по-добри. Работодателите отдавна са осъзнали значението на модерното оборудване и комфортните облекла, които оказват положително влияние върху продуктивността на всеки един от наетите служители и членове на екипа. Много са професиите, които изискват носенето на специални дрехи и обувки, защото така се постига желаното ниво на безопасност за заетите лица.
Освен чисто практичните потребности, законовите разпоредби също трябва да бъдат спазени, като това е една от множеството причини да заложим на качествено и надеждно мъжко и дамско облекло от Стенсо. Ето и някои от професиите, при които то се носи задължително:

 • Медицински работници - Туники, манти, панталони, шапки, елеци, комплекти, саба, изделия за еднократна употреба и др.;
 • Служители в хранителната промишленост - Елеци, туники, пончо, шапки с мрежа, водозащитна престилка, ръкавици;
 • Охранители - Работни панталони, якета, ризи, ботуши, шапки и др.;
 • Заварчици - Престилки от плътни материали или естествена кожа, панталони, якета, ръкавели за заваряване, гамаши, качулки;
 • Служители в агресивна среда - Защитен гащеризон с качулка, ботуши и продукти за еднократна употреба;
 • Строителни работници - Якета, панталони, гащеризони, ботуши, термо бельо и др.;
 • Ресторантьори, сервитьори и бармани - Ризи, елеци, панталони, поли и др.

Длъжности, като инспектори по пътищата, комунални работници, регулировчици, пожарникари и полицаи, екипажи по летищата, електротехници и служители в складове, също трябва да са облечени съгласно нормативните уредби и изискванията за безопасност на работното място.

Какви видове има

В онлайн магазин Stenso.net ще откриете много голямо разнообразие от качествени продукти с професионално предназначение, които си струва да разгледате:

 • Работни дрехи с широко приложение - панталони, гащеризони, полугащеризони, елеци, софтшел якета, блузи, тениски, шапки, термо бельо, сигнални дрехи, водозащитни и специализирани дрехи и др.;
 • Униформи за хотела и ресторанта;
 • Бизнес дрехи;
 • Лични предпазни средства и др.

Днес може да се открие впечатляващо разнообразие от работно облекло - зимно, лятно, медицинско, за готвачи, за строителни работници и други.  

Имат ли защита

Списъкът с професиите, при които е задължително да се носи специализирано работно облекло, е доста дълъг. В много от случаите то трябва да е защитно и сигнално, за да се осигури висока видимост и предотвратят нелепи инциденти - леки и доста по-тежки. В магазин Стенсо ще откриете предпазващи дрехи и обувки, които ще допринесат за обезопасяването на трудовата среда, а съответно и на работниците.

Защо да купим от Stenso.net

Цялостното работно облекло задължително трябва да е изработено от устойчиви материали, които осигуряват добра циркулация на въздуха, не запарват допълнително и са с подходящия за конкретната професия дизайн. В онлайн магазин Стенсо ще намерите дрехи за професионално ползване, с които ефективността на изпълняваните задачи ще бъде винаги на ниво, а визията ще бъде актуална. Това ще доведе и до постигането на максимални резултати, което ще повиши мотивацията, а респективно и трудоспособността. Купете на ниски цени и се насладете на безупречното обслужване!

Коментари

Оставете Вашия коментар