Категории

Категории

Как да изберем подходящите работни обувки

On: Коментари: 0 Видяно: 1366

Доста длъжности изискват специализирано облекло, което да е изцяло съобразено с трудовата характеристика на ангажираното лице. От значение са и обувките, защото ако те не са удобни, и ние няма да се чувстваме комфортно в рамките на работния ден. Задължително е да са качествени, по възможност ортопедични, а в някои случаи и водоустойчиви и с необходимата защита от наранявания - в зависимост от упражняваната професия.

Как да изберем подходящите работни обувки според професията

В онлайн магазин Стенсо ще откриете летни и зимни работни обувки с гарантирано висока устойчивост на износване и функционалност. Моделите са подходящи за мъже и за жени, както и за доста от упражняваните днес професии, като е препоръчително да се избере подходящ чифт, съблюдавайки спецификите и специфичните трудовите обстоятелства, свързани с длъжността:

Строители, металообработвачи, миньори, работници в леката и тежката промишленост

 • Работни обувки с висока практическа стойност - със защитно бомбе и защитна (метална или неметална) противопрободна вложка в ходилото, които да предпазват от удари, премазване и пробождане на крака.

Служители в хранително-вкусовата промишленост и морското дело

 • Подходящи са противоплъзгащите обувки, които предпазват от инцидентни, и водонепропускливи такива

Работници в пътното строителство и металообработването

 • Обувки с лесно закопчаване и разкопчаване, с устойчивост на високи температури,здрави подметки, и където е необходимо със защитни елементи на пръстите и подметката.

Електротехници и механици

 • Подходящи са боти от водоотблъскваща кожа, които абсорбират и освобождават влагата. Високата степен на изолация е водещ приоритет при тези професии.

Пожарникари

 • При тази професия се носят специални работни кубинки или ботуши с необходимата защита от рискове при гасене на пожари качества, отговарящи напълно на извършваната дейност, която е и рискова. Те следва да осигуряват на краката 100% защита от удари и висока температура.
Заварчици
 • Най-удачен избор при заваръчните дейности са ботите с антистатична стелка, изработени с метално бомбе. Саята е водоотблъскваща, а топлинният комфорт - на нужното ниво. 
Лекари, медицински сестри и санитари
 • Чехли и саба, които имат удобна стелка и са с характерният за лечебното заведение дизайн. 

Допълнителната защита за краката, водо- и студоизолацията, както и дишащите материи, в допълнение с материали, устойчиви на износване, са приоритет на длъжностните лица, които работят в нелеки условия. Платформата на работната бота или ботуш също трябва да е удобна, да не води до напрежение в ходилата и да ни осигурява пълна свобода на движение.

Какви видове има в магазин Стенсо

В магазин Stenso.net ще откриете богата селекция от маркови обувки с ултра високо качество и съвременен дизайн, който ще се впише много добре в професионалната тоналност на служебната визия:  

 • Половинки;
 • Боти;
 • Кубинки;
 • Сандали;
 • Гумени ботуши;
 • Чехли и сабо;
 • Санитарни.

Допълнителните предложения, като козметика, стелки, връзки и чорапи, са също много полезно притежание, когато дойде време да си осигурим пълен комфорт по време на работа, както и в свободното си време.  

Кои са най-удобните

Работните обувки тип маратонка (половинки) са сред най-често купуваните модели, които се придържат към изискванията на служебния дрескод, но наред с това ни дават и всичко онова, от което се нуждаем, за да разгърнем целия си потенциал - лекота, ергономия, практичност и актуална визия. Ортопедичните сандали, сабата и гумените ботуши също не отстъпват по удобство, като тук отново можем да говорим за стабилност при основата, качествени материали за изработка и естетика.

Защо да доверим избора си на Stenso.net

Покупката на подходящи обувки е част от подготовката за работния процес. Нужно е да ги изберем с идеята да ги използваме максимално дълго време, а защо не дори и извън службата? Така тяхната употреба ще е разнопосочна, което добавя още по-голяма стойност. В магазин Стенсо ще откриете отлични условия за пазаруване, както и:
Качествено професионално облекло и лични предпазни средства - собствено производство и внос.

 1. Добре развита търговска мрежа, която говори за висок професионализъм и коректност.
 2. Над 30 бранда, налични на сайта - обещаващо голямо разнообразие от водещи марки в сферата на специализираните стоки.
 3. Атрактивни цени и големи отстъпки.
 4. Коректност при изпълнението на поръчките, а след това и доставките.

За да постигнем добри професионални резултати, е нужно да заложим на безупречната подготовка. В магазин Стенсо ще откриете всичко необходимо, за да я извършите подобаващо и то срещу поносими цени.


Коментари

Оставете Вашия коментар