Работни якета

Работни якета

Сезон

Сезон

Цена

Цена

  • 6,00 лв. - 237,00 лв.

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Работни якета

Налични са 155 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 155 артикул(а)

Активни филтри

Какво включва работното яке?

Работното облекло включва няколко основни елемента, един от които е горната част - яке или куртка. 

Видът на якето или куртката, както и при останалите видове облекло, трябва да бъде съобразен със сезона и средата. Това не зависи само от модела, но и от вида плат, неговата дебелина, цвят и т.н.

Видове плат, от който може да бъде изработено якето:

  • Памук / полиестер - това са платове с различно съотношение на двата вида нишки. Най-често срещани са тези в съотношение 35% памук/65 % полиестер и с тегло на плата между 200 и 300 гр./кв.м.
  • 100% памук - този вид плат се използва в работни среди, в които има риск от лесно запалване или не трябва облеклото да натрупва статично електричество. Използва се както за летни, така и за зимни модели.
  • 100% полиестер - полиестерът е водо- и ветроустойчив плат, като се използва основно за външен слой на зимното облекло.

Разбира се, това не са всички видове платове, които се използват при направата на работни якета, но са основните, които са масово на пазара.

При избора на дреха винаги разглеждаме първо модела, тъй като дори и при работното облекло има мода.

Какво да търсим в едно работно яке?

На първо място дали отговаря на вида работа, която извършваме:

  • дали движението на ръцете е възпрепятствано от модела (кройка, закопчаване, пристягане в китките, в талията и др.)
  • дали има необходимите функционалности - достатъчно джобове за инструменти, качулка (при необходимост), дали има светлоотразителни елементи и т.н.
  • дали цветът отговаря на корпоративния цвят на фирмата;
  • дали платът, от който е изработено, е подходящ за работната ни среда.

Какво ще намерите в Стенсо?

В stenso.net можете да откриете различни видове и модели якета или куртки, които да отговорят на специфичните Ви нужди и изисквания. Тук може да откриете голям набор от  нови модели на достъпни цени, които да поръчате както онлайн, така и като посетите някой от нашите физически магазини. 

Специално за нашите клиенти създадохме нови серии с марката STENSO, които обединяват удобството и комфорта с визията и специфичните среди на работа.