Санитарни обувки и сабо

Санитарни обувки и сабо

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 127,00 лв.

Ниво на защита

Ниво на защита

Размер

Размер

Категории

Категории

Сабо и санитарни обувки

Налични са 48 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 48 артикул(а)

Активни филтри

Работата на медиците е свързана с постоянно движение, което изисква носенето на специални медицински чехли и сабо. Те са удобни и ортопедични, така че напрежението върху краката да е минимално. Какви разновидности на подобни обувки ще видите в онлайн магазина на Стенсо и кои са по-удобни? Как да изберем точния размер и трябва ли да ни се доверите?

Какви медицински чехли има

Дори и медиците са докоснати от съвременната мода, тъй като днес има разнообразие от цветове и модели на специализираните медицински чехли и сабо. Отделните болнични заведения използват различни специални униформи за лекарите си – бели, сини, зелени и т.н. Затова няма затруднения относно избора на специалните санитарни обувки и техните видове:

  • сабото е различно от ежедневното за носене. То е изработено от естествена кожа, гума или пластмаса и е с медицинска подметка, която е мека и удобна. Подобни материали са лесни за почистване и дезинфекциране, а самите обувки не издават почти никакъв шум при движение на медиците. Това позволява тихото придвижване на докторите и сестрите, без да безпокоят пациентите;
  • медицинските чехли също са много предпочитани в болничните заведения, тъй като са удобни за продължително носене и са с противоплъзгаща подметка. Имат съвременен дизайн и някои от тях са с перфорации за проветрение на краката, а други са без тях. Също така са много добре направени да издържат на дълготрайно натоварване, тъй като обикновено са изработени от естествена кожа.

Кой вид е най-удобен

Сабото представлява дамски чехли и те в голяма част от случаите са предпочитани от медицинските сестри. Лесни са за събуване и обуване, тъй като просто се нахлузват на краката без необходимост от допълнителни действия. Медицинските чехли за работа са по-предпочитани от мъжете лекари поради стабилността на обувката върху краката и удобната ортопедична подметка.

Как да изберем точния размер онлайн

Съществуват два варианта за определяне на точния размер на новото сабо. Единият е при поглеждане на номера на старите медицински чехли и покупката на същия размер. Вторият е при измерване дължината на стъпалото и добавянето на още два милиметра, за компенсиране на определена минимална производствена разлика. Знаейки дължината на стъпалото, в интернет има таблици, по които лесно и бързо може да се направи справка относно съответната дължина на ходилото на кой номер обувки съответства. Всичко това става бързо и лесно, без да отнема много и излишно време.

Когато знаете своя размер на крака, покупката на сабо онлайн става много бързо, особено ако и преди това сте пазарували от Stenso.net и имате безплатен потребителски профил в системата. Но защо да пазарувате от нас и кое ни прави по-различни?

Защо да се доверим на Stenso.net

Ние сме специализиран производител и търговец на медицинско и работно облекло, обувки и сабо, което ни позволява постоянно да оптимизираме работния процес. По този начин постигаме максимална ефективност и поддържаме качеството отлично. Извършваме периодични реинвестиции в ново поколение подобрено технологично оборудване и надграждаме познанията на служителите си, така че да сме максимално актуални в своята сфера и да предлагаме най-добрите и конкурентни продукти на отлични цени.

Всичките ни клиенти имат възможност за безплатна консултация с наши експерти, което им помага да направят своя най-добър избор и да получат нужното облекло, медицинските чехли и сабото за своите служители. Когато помагаме на клиентите си да получат това, от което наистина имат нужда и го правим бързо и ефективно, те стават наши лоялни фенове и ни препоръчват на свои познати и приятели. Така, от година на година, ние постоянно се разрастваме и увеличаваме клиентската си база от доволни клиенти. Присъединете се и вие!