Сандали

Сандали

Цена

Цена

  • 30,00 лв. - 121,00 лв.

Ниво на защита

Ниво на защита

Размер

Размер

Категории

Категории

Работни сандали с метално бомбе

Налични са 18 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

Как да изберем сандали за работа

За да изберете удобни сандали за работа, трябва да обърнете внимание на първо място на тяхната защита. За да изберете правилния за Вас модел сред основните фактори са рисковете на работното място,. Вашият избор зависи от условията на труд, установените рискове и производствения характер.

Важно е да знаете, че при работа на места с животински продукти е необходимо да изберете сандали, чията горна част е от микрофибърен материал, защото естествената кожа е благоприятна среда за развитието на бактерии и микроогранизми. Точно затова моделите, предназначени за работа в хранително-вкусовата промишленост не се изработват със сая от естествена кожа.

Стенсо Ви предлага работни сандали от естествена кожа, от плат и от велур. Дамските и мъжки кожени продукти осигуряват страхотна защита от външните метеорологични условия. Летните сандали са с уникално удобна подметка, която гарантира правилна стойка и облекчава болките в кръста. Тук ще намерите модели в различна номерация на много достъпни цени. Можете да поръчате онлайн в Stenso.net и със сигурност ще останете удовлетворени от доставката.

В Стенсо ще намерите обувки със специална тъкан, която извежда цялата влага и запазва ходило Ви сухо. Има такива и с антистатични стелки против хлъзгане. За работните сандали е важно да имат предпазно бомбе от неръждаема стомана или композитен материал. Те са изработени с текстилна подплата, която е устойчива на износване.
Стенсо Ви предлага и модели, които ще минимизират риска от натрупване на статично електричество или така наречените ESD сандали. За нас е важно всички клиенти да останат доволни.

Какви номера предлага разделът

Работните сандали започват от 36-ти номер до 47-ми. Има различни обувки за хора с малки и големи ходила.
Противоплъзгащо ходило еподходящо за всички видове обувки, стават дори и за обувки на ток.

Защо да поръчаме от Stenso.net

БУЛТЕКС 99 ЕООД доставя защитни и предпазни продукти, като Ви гарантира комфорт и безопасност. Тези продукти ще Ви осигурят здравословни условия на труд, защитавайки Ви от вредните въздействия на работната и околната среда. Работейки с най-висококачествени материали, Вие можете изцяло да се доверите на Стенсо. С удобните стелки и подметки Вашата работа ще стане по-приятна и ще се чувствате комфортно през целия ден. Ще намалите стреса и напрежението.
Доставката става в рамките на от 1 до 7 дни, с бързо и качествено обслужване. Ако артикулът не Ви хареса, можете да го върнете или замените безпроблемно. Доверете се на Стенсо и няма да съжалявате за своя избор. Ще останете доволни от всеки артикул и ще бъдете впечатлени от неговото качество.