Работни комплекти

Работни комплекти

Сезон

Сезон

Цена

Цена

  • 39,00 лв. - 121,00 лв.

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Летни работни комплекти

Съдържа 1 продукт.

Сортиране по:
Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Активни филтри

  • Сезон: Летен сезон

Летните работни комплекти са униформата на работника, която той носи през топлите месеци на годината. Създадени най-вече за областта на строителството, те осигуряват удобство и лекота в летните жеги. За да можете да работите максимално ефективно, трябва да закупите дрехи, които да са ви удобни.

Какво включват летните работни комплекти

Представляват сет от разнообразни дрехи като яке, гащеризон, полугащеризон, тениска, шапка, панталон и елек. Продуктите са произведени от дишащи материи по съвременна технология, с удобно велкро и биват предлагани във всеки стандартен размер (от 46 до 64). 

Предназначени са за работа в топли условия и биват мъжки и дамски. Повечето облекла разполагат с много джобове и са изработени от памук или полиестер. Някои модели имат вталена кройка и светлоотразителни елементи, като се предлагат в различни цветове. Накратко, летният работен комплект трябва да бъде удобен на човека, който го носи.

Как да изберем

Най-често хората се насочват към изработено от качествени материали облекло. Тъй като през летния сезон е горещо, ще трябва да обърнете внимание на няколко важни детайла:

  • Свобода на движението – много важна характеристика, тъй като всеки човек иска да бъде максимално продуктивен през работния ден и да не се притеснява за своето облекло;
  • Подходящ размер – необходимо е да се чувствате удобно в своята униформа, нали така? Задължително трябва да премерите облеклото преди да го купите, защото иначе рискувате да изпитвате постоянно неудобство и дискомфорт докато изпълнявате служебните си задачи;
  • От какво е направен – комбинацията от качествени и изкуствени материали трябва да бъде ориентир за вас при търсенето на летен работен комплект.

Какви видове има

На пазара се предлагат много и различни видове облекла за най-топлия сезон, като:

  • Комплект от две части – състои се от яке и полугащеризон;
  • Специализирани якета – изработено от памук и естествена кожа;
  • Панталони – имат подсилени части на коляното и права кройка;
  • Полугащеризони – разполагат с много джобове и сигнални елементи;
  • Елеци – притежават светлоотразителни лента и фитил и са удобни.

Защо да изберем Stenso.net

Онлайн магазинът на Стенсо е удобна платформа, от която можете да закупите своята униформа. Предлагаме разнообразни летни работни комплекти, разполагащи с удобни копчета, цип и леки презрамки за дамите. Отличното обслужване, безплатната доставка, качествените продукти и добрите цени правят Stenso.net един от най-добрите сайтове за облекла, които отговарят на международните стандарти за качество.