Кубинки

Кубинки

Цена

Цена

  • 67,00 лв. - 164,00 лв.

Ниво на защита

Ниво на защита

Цвят

Цвят

Размер

Размер

Категории

Категории

Работни кубинки

Налични са 6 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Активни филтри

За кои професии е подходящо да носим кубинки

Някои професии изискват специална защита, която се осигурява от облеклото и обувките. Ако работите в сферата на строителството, или пък боравите с пътни инсталации и машини, то със сигурност ще се нуждаете от защитни кубинки или боти, които да Ви осигурят комфорт през целия ден. Строителите на съоръжения и сгради също се нуждаят от специални работни обувки. Други професии, които изискват употребата на защитни и стабилни кубинки са: земеделците, ВиК монтажистите,, а също така и работниците в хранително-вкусовата промишленост.

В Стенсо ще намерите зимни кубинки за работа от естествена кожа, които ще Ви осигурят максимална защита от вода, студ, сняг и рискове от удар и пробождане. Тези водоустойчиви мъжки и дамски обувки, ще Ви впечатлят със своя дизайн и качество. Има различни размери и цветове на много достъпни цени. Онлайн на сайта Stenso.net можете да разгледате и поръчате актуални и висококачествени продукти.

Какво ниво на защита имат

За безопасните условия на труд допринасят и обувките. Те са изключително важен елемент, който трябва да Ви осигури стабилност със своите противоплъзгащи показатели.
Стенсо предлага висококачествени работни антистатични кубинки, които са строго специализирани и имат защитно бомбе. Те изолират добре от студ и топлина и са устойчиви на хлъзгави повърхности, както в среди с масла и горива, така и в такива с гмазни препарати като глицерол и почистващи препарати.
Изработени от естествена и водоотблъскваща кожа, те са устойчиви на надрасквания и износване. С топлозащитната си подплата, те ще Ви предпазват от студа през цялата зима. Качеството и материалите на стелките също е високо. Те са дишащи, със специална система за поглъщане на енергията в областта на петата. Така ще намалите болката в кръста и прасците, ще се чувствате добрепрез целия ден. Подметката ще Ви осигури максимално сцепление на различните видове сухи и мокри настилки.
Нивото на защита е високо във всяка една част на работната кубинка. Перфектната комбинация от издръжливост, сцепление, гъвкавост и стабилност, е подходяща за всяка работна професия и среда.

Защо да се доверим на Stenso.net

БУЛТЕКС 99 ЕООД доставя защитни и предпазни обувки, като Ви гарантира комфорт и безопасност. Тези продукти ще Ви осигурят здравословни условия на труд, защитавайки Ви от вредните въздействия на работната и околната среда. Работейки с най-висококачествени материали, Вие можете изцяло да се доверите на Стенсо. С удобните стелки и подметки, Вашата работа ще стане по-приятна и ще се чувствате комфортно през целия ден. Ще намалите стреса и напрежението.