Половинки

Половинки

Цена

Цена

  • 28,00 лв. - 268,00 лв.

Ниво на защита

Ниво на защита

Размер

Размер

Категории

Категории

Работни обувки половинки

Налични са 138 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 138 артикул(а)

Активни филтри

Съвременните индустрии и работни условия налагат носенето на специални ниски обувки половинки, които са част от цялостното облекло на всички служители. Тяхното основно предназначение е защитата от потенциално вредно производство, атмосферни условия, влага и химически течности. Какво е характерно за работните ниски обувки половинки и отделните видове, предлагани в онлайн магазин Стенсо? В кои случаи е подходящо да се носят и защо да ни се доверите за покупката?

Какво представляват работните половинки

При обуване на краката височината им достига до нивото на глезена, обхващайки цялото стъпало. По този начин не се възпрепятства свободното движение и не се създава дискомфорт по време на работа. Предимно се изработват от дебела и здрава кожа, а подметката е висока и плътна, за да предпазва крака дори и при стъпване върху остри и режещи предмети.

В различни случаи ниските обувки половинки за работа в предната си вътрешна част са оборудвани с допълнителни метални пластини, предпазващи пръстите на краката при падане на тежки предмети. За още по-голяма устойчивост ниските обувки половинки се пристягат чрез връзки или със специални залепващи ленти, позволяващи тяхното бързо събуване и обуване. Те са изключително дълготрайни и удобни за носене, не образуват допълнителни миризми и поради естеството на използваната материя предоставят допълнителна вентилация и водонепропускливост.

Какви видове има

В продуктовата гама на онлайн магазин Stenso.net ви очаква разнообразие от изключително качествени мъжки обувки половинки в различни размери. 

Основните видове обикновено са: 

  • мъжки класически – позволява съчетанието им с различни видове работно облекло;
  • спортни – предназначени са за носене през лятото и топлите дни. Те се отличават с повишен комфорт и с по-модерен, “раздвижен” дизайн, което ги прави подходящи и за извънработно време. Чудесни са за употреба дори и в ежедневието, но не могат да осигурят това ниво на сигурност и защита за краката, както описаните по-горе класически варианти. Ето защо, препоръчва се носенето на спортни обувки половинки само в случаите, когато няма голяма опасност от възникване на трудова злополука;
  • многоцветни – предимно преобладават черните, сивите или смесените варианти, с елементи на други нюанси за подобряване на дизайна;
  • летни ниски обувки – предназначени са предимно за носене през топлите летни дни и се отличават с повишена лекота, условия за естествено проветрение и създаване на добър комфорт.

За кои професии са подходящи

Носенето на ниски обувки половинки е препоръчително при онези професии, при които съществува опасност от падане на големи и тежки предмети. Това са дейностите в областта на строителството, складовите и логистични центрове, товаро-разтоварните дейности и т.н. Много удачен избор са и в случаите, когато се изисква предпазване на краката от въздействието на различни химични и други опасни течности. Това са професиите, изискващи работа с химични елементи, като в лабораториите.

Защо да се доверим на Stenso.net

Ние сме специализиран онлайн магазин, в който се предлага само качествено работно облекло. Разполагаме със собствени производствени мощности и ресурси, което ни позволява да упражняваме директен контрол върху качеството на продуктите. Също така постоянно оптимизираме разходната си част, така че да предложим конкурентни цени и отлично качество.

Клиентите ни се възползват от изгодни и прозрачни условия, както и от безплатна професионална консултация с квалифицирани оператори. По този начин, всеки взима информирано решение за избор и пазаруване, което прави клиентите ни доволни и лоялни към марката.