Сака

Сака

Цена

Цена

  • 69,00 лв. - 225,00 лв.

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Мъжки сака

Налични са 9 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Активни филтри

В този раздел, Стенсо Ви представя едни от най-важните униформени дрехи, а именно мъжките сака. Това работно облекло прави човек да изглежда елегантен и изтънчен в бизнеса. Тук ще намерите различни цветове дрехи, в различни размери, които ще паснат идеално на Вашата фигура. На сайта Stenso.net поръчайте онлайн своя избран артикул на достъпна цена.

Как да изберем мъжко сако за униформа

Мъжкото сако е завършекът на костюма. Преди да направите покупката, трябва да проверите дали приляга на Вашите рамене. То трябва да ляга като ръкавица върху ръката Ви. При закопчаването, трябва да можете да пъхнете дланта си между сакото и гърдите, за да Ви е удобно при движение.
Яката на мъжкото сако трябва да може да ляга плътно на задната част на Вашия врат и да позволи на ризата да се открие. Самите ръкави, пък е важно да разкриват максимум сантиметър от маншета на ризата.
Това мъжко облекло прави костюма да изглежда елегантен и завършен. Най-важното е, преди да купите мъжкото сако, да го пробвате непременно.

Какви видове има

Тук ще намерите варианти в цветове от сиво и черно, до тъмносиньо:

  • Вталеният AGRESIV - с два долни, един вътрешен и един горен джоб, със закопчаване от две копчета и декоративен бод AMF. Изработен от вискоза и полиестер;
  • Сако с дълъг ръкав SALINE - има декоративен бод AMF, горен малък джоб, а също така и вътрешен. Материята е вискоза/ полиестер;
  • FERARA - копчета за закопчаване, декоративен бод AMF, горно малко джобче, едно вътрешно и шпиц на гърба. Изработен от вискоза/ полиестер.
  • KREMONA - копчета, декоративен бод AMF, вътрешен и горен джоб, с материя вискоза/ полиестер;
  • RAGE DARK GREY - симпатичен модел с две копчета, декоративен бод и малко джобче;
  • RAGE NAVY - модел с джобче;
  • REAL MAN - класически модел и шпиц на гърба;
  • Модел RAGE BLACK - черен класически вариант.

Защо да поръчаме онлайн от Stenso.net

В днешно време е много удобно да седите на дивана и да пиете кафето си, едновременно да разглеждате различни сайтове и да поръчвате, без да се разхождате до магазини.
Можете спокойно да се доверите на Стенсо и ако не сте удовлетворени от продукта, можете да го върнете или замените в срок от 14 дни, дори без да посочвате причината.

Стенсо доставя предпазни и защитни униформени дрехи, които Ви гарантират безопасност и комфорт. Работейки с най-висококачествени материали, Вие можете изцяло да се доверите на Стенсо. Тук качеството е високо, а цените достъпни.