Мъжко облекло

Мъжко облекло

Цена

Цена

  • 9,00 лв. - 225,00 лв.

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Мъжко работно облекло

Налични са 79 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 79 артикул(а)

Активни филтри

Защо трябва да избираме внимателно?

Мъжкото облекло на работното място е „етикет“ зависещ от естеството на Вашата дейност, който добавя и допълнително послание за престижа и индивидуалността на компанията. 

Какви са изискванията за различните професии?

Някои професии имат строги изисквания към униформеното облекло, други позволяват по-голяма свобода. 

Следвайки съвременните тенденции в текстилното производство и иновациите в модната индустрия създаваме облекла от леки и немачкаеми материи, класически цветове и изчистени силуети, които дават възможност на нашите клиенти да се идентифицират в работната среда със собствен стил и да изпитват удоволствие от носенето на комфортна униформа. Всички видове наши облекла се отличават с издръжливост и ергономична кройка, съобразени с динамиката на работния ден и многократното им третиране. Базирайки се на предназначението на облеклото и изискванията на клиентите ни, използваните материи при мъжките сака, панталони, ризи и елеци са от естествени материали, както и комбинация от естествени и синтетични влакна с цел да се вземе най-доброто и от двете. Тези технологии в текстила са обосновани икономически и екологично с разходването на по-малко природен ресурс и успешното налагане на вискозата като алтернатива на памука  заради по-добри свойства на материята при поддръжката и комфорта при експлоатация. 

Какво мъжко облекло ще намерите в раздела?

  • Мъжки сака – различни по състав и цвят платове, класически и вталени силуети;
  • Мъжки панталони – различни по състав и цвят платове, класически и вталени силуети;
  • Ризи – памучни, памук/еластан и смесени тъкани, къс и дълъг ръкав;
  • Елеци – съобразени с цвета и материята на саката;
  • Вратовръзки – жакардови и едноцветни;
  • Блузи – пуловери, ватирани блузи;
  • Подходящи аксесоари към тях – папионки, кърпички за сака.

Защо да си го закупим от Stenso.net?

Различните видове изделия могат да бъдат разгледани и поръчани в онлайн магазин Stenso.net. В този раздел ще откриете богато портфолио и разнообразие от модели на мъжки сака, панталони, ризи,  елеци, вратовръзки, папионки, блузи и подходящи аксесоари към тях.

В раздела ще получите пълна информация за материи, кройки, начин за правилно третиране и експлоатация, размерни таблици, техническа характеристика, както и някои любопитни факти за мъжкото работно и униформено облекло.

Закупувайки от Stenso.net вие се свързвате директно с производителя и се възползвате от търговски цени. Всички казуси могат да се решат без посредници и без излишна загуба на време.

В онлайн магазин Stenso.net ще получите бърз отговор и компетентно мнение за мъжкото облекло, модни течения, актуални цветове и материи.