Цена

Цена

  • 9,00 лв. - 225,00 лв.

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Униформено и бизнес облекло

Налични са 156 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 156 артикул(а)

Активни филтри

Защо ни е необходимо униформеното бизнес облекло

С течение на времето все повече работодатели стигнаха до извода,, че административните служители трябва да носят костюми, защото така вдъхват по-голямо доверие у своите клиенти.
Защо да изберете Стенсо?
Следвайки съвременните тенденции в текстилното производство и иновациите в модната индустрия, ние създадохме облекла от леки и немачкаеми материи, класически и изчистени силуети, които дават възможност на нашите клиенти да се идентифицират в работната среда със собствен стил и да изпитват удоволствие от носенето на комфортна униформа. Всички видове наши облекла се отличават с издръжливост и ергономична кройка, съобразени с динамиката на работния ден и многократното им третиране. Базирайки се на предназначението на облеклото и изискванията на клиентите ни, използваните материали при мъжките сака, панталони, ризи и елеци са от естествени материали, както и комбинация от естествени и синтетични влакна, с цел да се вземе най-доброто и от двете. Тези технологии в текстила са обосновани икономически и екологично с разходването на по-малко природен ресурс и успешното налагане на вискозата като алтернатива на памука, заради по-добри свойства на материята при поддръжката и комфорт при експлоатация.

Какво да направите преди да изберете бизнес облекло

Бизнес облеклото може да бъде строго официално и не толкова официално. Каквото и да изберете, то трябва да създаде професионално и бизнес впечатление. Ако започвате нова работа е добре първо да се запознаете с политиката на фирмата, преди да пристъпите към закупуване на униформено облекло.

Какво ще откриете в категорията

В електронния ни магазин stenso.net ще откриете няколко серии бизнес облекло, които се предлагат в мъжки и дамски вариант. Те включват сако, панталон или пола, риза и съответните към тях аксесоари. Това ви дава възможност всичките ви служители да изглеждат по един и същ начин. Можете да заложите и на ежедневно-официално облекло, като съчетаете дънки с риза и спортен вариант сако.

За какво да внимавате при избора на униформено облекло

Има случаи, в които способни служители не са оценени, заради начина, по който изглеждат. Не бъдете от тях! Избягвайте носенето на къси панталони, къси поли, големи деколтета, прекалено прозрачни материи и помнете, че хигиената е едно от най- важните неща, за да бъдете успешни.

Защо да се ни се доверите

  • Над 20 години опит в областта;
  • Богат избор от модели и материи;
  • Бърза доставка;
  • Компетентно обслужване.

Ако имате нужда, можете да се свържете с оператор на Stenso.net, който да ви консултира.