Елеци

Елеци

Цена

Цена

  • 18,00 лв. - 49,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Елеци за бармани и сервитьори

Налични са 16 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Активни филтри

За всеки ресторант, заведение или кафене водещото е клиентите да останат доволни, затова първото е изграждането на собствен почерк, с който да бъдете  забелязани. Начинът, по който изглеждат Вашите служители е и индивидуалността, която придавате към обстановката и отношението към Вашите клиенти. Работното облекло в ресторант, бар или друг вид заведение е ключова част от успеха му.

Какво Ви предлагаме в Стенсо

Водени от желанието да вдъхнем уникалност на всеки един обект, създадохме различни серии елеци за сервитьори и бармани, отличаващи се със собствен стил, индивидуална визия, подходящи за всяка една обстановка. Почти всички елеци се предлагат в мъжки и дамски вариант.

Какви са видовете елеци

Сам по себе си сервитьорския или барманския елек трябва да е елегантен, но не много строг, затова кройките на повечето от тях са идентични: леко вталени и ревери. Цвета и материята са тези, които ще придадат индивидуалност на Вашите сервитьори и бармани.

Кога да заложим на елек за сервитьор или барман

Елека е завършека на облеклото за сервитьора или бармана. Най-често той се съчетава с едноцветна риза и тъмен панталон, като към тази униформа може да се добави вратовръзка или папионка.

Вие сте на правилното място, откъдето можете да изберете сервитьорски елек. В Stenso.net ще намерите разнообразие от цветове и материи. Ние предлагаме елеци, произведени от вискоза/полиестер, памук/еластан, жакард, габардин и др. Като допълнение към всеки елек, предлагаме фишу, вратовръзка или папионка, които ще предадат уникалност на цялостната ви визия.

Защо да поръчате в Stenso.net

  • Предлагаме изцяло български стоки;
  • Бърза доставка;
  • Богат избор на цветове и материи.