Панталони

Панталони

Цена

Цена

  • 9,00 лв. - 89,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Панталони за бармани и сервитьори

Налични са 29 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-29 от общо 29 артикул(а)

Активни филтри

Защо ви е необходима униформа?

Ако търсите облекло за новата си работа или просто сте решили да смените старото, е важно, когато работите в ресторант, да имате правилната униформа. Работата, свързана с ресторантьорството означава, че трябва да изглеждате перфектно и да имате униформа, която е удобна, издръжлива и безопасна. Да работите дълги часове прав или да сте постоянно в движение означава, че трябва да носите облекло, което по никакъв начин не ви кара да се чувствате неудобно.

Преди да закупите дрехи за работа- панталон за бармани или сервитьори, е добре да се свържете с ресторанта, за да попитате каква е политиката им. Някои ресторанти предлагат еднаква униформа за всички служители, докато други ще ви посъветват да облечете стандартното черно облекло или облекло, съобразено с фирмените им цветове. След като разберете от какво имате нужда, можете да започнете своето търсене.

Как да изберете подходящи панталони за бармани и сервитьори?

  1. Бъдете представителни. Най-често собствениците на ресторанти, предпочитат персоналът да е облечен в черни панталони за бармани или сервитьори. Причината за това е, че при натоварена и дълга смяна, не е възможно преобличането, а има риск от разсипване на напитки или храна върху дрехите ви. Черният цвят ще прикрие неудобството, което бихте изпитали ако имате петна по дрехите си.
  2. Изберете качествени панталони. Може да не ви се харчат много пари за панталон, но ползвайте го много по-дълго време, ще разбере каква е ползата от качественото работно облекло. На никой не му е приятно по време на смяна да се скъса копче или при навеждане, за да вдигнете изпусната лъжичка да се скъса шев или да се сцепи плат. В Stenso.net можете да намерите качествени панталони, които ще ви накарат да се чувствате сигурни през целия ден.
  3. Удобство. Напоследък е доста модерно да се измерват крачките, които правим на ден. При една дълга смяна, ще видите че правите много над 10 хиляди крачки. За да се чувствате удобно трябва да избере правилните панталони и правилните обувки. Панталонът трябва да покрива целия крак, за да го предпазва от паднали предмети и счупено стъкло.

Каквито и панталони за бармани и сервитьори да изберете, поддържайте ги чисти и в добър вид, защото много често първото впечатление е и последно впечатление!