Ризи

Ризи

Цена

Цена

  • 5,00 лв. - 52,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Ризи за сервитьори и бармани

Налични са 65 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 65 артикул(а)

Активни филтри

Добрият външен вид е показателен не само за нашето отношение към самите себе си, но и към околните. В професионален план е също от голямозначение да изглеждаме безупречно, за да създаваме добро впечатление у нашите клиенти, партньори, работодатели и колеги. Стилната визията и повишеното внимание към детайла са гаранция за постигането на перфектен имидж, който е важен за покоряването на високи кариерни и бизнес резултати.
Изборът на работни дрехи стои в основата на успешното управление на ресторант, бар или кафене. Всеки барман и сервитьор трябва да има красива униформа в подходящи цветове. Класическото изпълнение в случая са дамските и мъжки ризи в черни и бели тонове, които изглеждат стилно, изискано и непретенциозно в същото време. Подобен вид решения са винаги модерни, като те позволяват и свободното им комбиниране с други видове облекла за сервитьори и бармани.

Какви модели ризи за сервитьори и бармани ще откриете

Барманите и сервитьорите са винаги в директен контакт с клиентите. Това поражда необходимостта от носенето на представително облекло, което да оставя приятно впечатление у посетителите на заведението. Когато визията на всеки един член от екипа е спретната и красива, това кара клиентите да се чувстват значими, бидейки сигурни, че и мнението им ще е високо ценено. За да бъде управлението на ресторанта или кафенето успешно, не бива да се подценява значението на стилното работно облекло, като ризата в случая е с най-голямо значение.  
В онлайн магазин Стенсо ще откриете разнообразие от дамски и мъжки ризи за бармани и сервитьори, които са налични във всякакви размери и десени. Поръчайте на ниски цени и не пропускайте възможността да облечете персонала си от главата до петите в красота. Поръчайте стилни ризи от следния вид:

  • С къс ръкав;
  • С дълъг ръкав;
  • С джобове;
  • Без джобове;
  • С вталени кройки;
  • С декоративни филетки;
  • Черни, бели, сини, розови, в цвят бордо и др.

Постарали сме се да осигурим на клиентите си достатъчно голямо разнообразие, за да бъде изборът възможно най-добрият. Със Stenso.net бизнесът Ви ще бъде по-успешен от всякога, а служителите Ви ще се чувстват винаги комфортно на работното си място. Осигурете на барманите и сервитьорите удобни и стилни ризи, които да се грижат не само за тяхната красива визия, но и за приятния престой на всеки един от посетителите на заведението.

Какъв е етикетът спрямо мястото, на което работим

Колкото по-изискано е дадено заведение, толкова повече внимание трябва да се отдели на цялостното представяне на предлаганите услуги и наличния асортимент. Модерен интериор, квалифициран персонал и добре облечени бармани и сервитьори - взискателният клиент би забелязал всичко това, давайки релевантна оценка на фирмената концепция, която сте създали и избрали да следвате.
Етикетът е нещото, което никога не бива да пренебрегваме, ако искаме да се представим добре пред работодателя си, посещаваните от нас обществени места и клиентите, които искаме да привлечем на наша страна. Добрите обноски, адекватното поведение според обстановката и подходящият аутфит са онези малки-големи неща, които всъщност правят най-силно впечатление. За да е успехът винаги на Ваша страна, заложете на гамата елегантни ризи за бармани и сервитьори от Стенсо. Поръчайте още днес и се погрижете за безупречната си репутация.

Защо да пазарувате онлайн работно облекло от Stenso

От създаването на идеята, до нейното реализиране и достигането ѝ до крайния клиент, всяко едно предложение за работно облекло е обект на нашите подробни проучвания и специален подход. Купете ризи от магазин Stenso.net и подобрете позициите си в бизнеса със заявка за перфекционизъм и готовност за постигането на отлични резултати.