Готварски шапки

Готварски шапки

Цена

Цена

  • 3,00 лв. - 11,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Готварски шапки

Налични са 10 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Активни филтри

Работното облекло е задължително при много професии - сервитьори, готвачи, бармани, лекари, лаборанти, складови работници, магазинери. В повечето от случаите задължителният характер на специализираните дрехи е установен със закон, а в други е фирмена политика. Красивата униформа говори много за фирмата и нейния имидж, като колкото по-голямо внимание е обърнато на малките детайли, толкова по-реномирана и  надеждна е компанията.

Какви са моделите и видовете готварски шапки

Този готварски аксесоар се е превърнал в символ на майсторството в кулинарията. Носи се от всеки, който се занимава с готвене и от служители, които са в пряк контакт  с хранителни продукти. Видовете работни облекла в случая могат да бъдат много разнообразни - според ранга и типа на заведението, както и квалификацията на персонала. Луксозните униформи са характерни за ресторантите по-висок клас, където всичко трябва да е на много високо ниво.
Готварската шапката се явява финалният завършек на цялостното облекло, като тук конкретната кройка може да разкаже много за опита и нивото на професионализъм на лидера в кухнята. Наличието на повече на брой плисета означава по-опитен готвач и респективно по-реномирано заведение. В онлайн магазин Stenso.net ще откриете богат асортимент от готварски шапки, които сме представили на Вашето внимание и на ниски цени. Следните модели са налични за директна продажба:

  • Готварски кърпи с щампи;
  • Шапка с мрежа за коса и с козирка;
  • Пилотки;
  • Класически готварски шапки с удължен връх и плисета.

Не се ограничавайте с популярните тенденции при работното облекло за кухня, а създайте своя собствена линия, която да говори добре и за Вашия имидж в бизнес средите.

Кои са подходящите за нас

Няма общовалидни правила, които да трябва да следвате, избирайки работни облекла и готварски шапки. Високата хигиена е една от целите, които всеки собственик или управител на заведение за хранене целида постигне, но и естетиката също не е никак за подценяване.
Изхождайки от този факт, екипът на Стенсо Ви съветва да изберете подходящо облекло, визирайки най-вече вида на предлаганите ястия, обемът на работа в ресторанта, квалификацията на персонала и стилът, към които искате да се придържате. Вярваме, че успешното менажиране се базира на опита и добре обмислените решения, също както и на лоялните партньори, с които се върви по пътя към добрите резултати. Ние ще Ви дадем нужното, а от Вас останалото. Готови ли сте да бъдете перфектни?

Имат ли значение униформата и престилката

Служителите в заведенията за бързо хранене и луксозните ресторанти са задължени да носят специализирано облекло, част от което е и готварската шапка. Тя може да се нарече дори и най-значимата част, защото осигурява високо ниво на хигиена и говори за професионализъм на готвачите и обслужващия персонал. Освен аксесоар за глава, всеки ресторантьор трябва да осигури на екипа си и  облекла като престилки, туники,панталони и обувки. Така работният процес ще протича гладко и в унисон с изискванията на висока хигиена във всяка една кухня.
Униформата и престилката са необходими части от аутфита на всеки готвач. Изборът и на двете трябва да е съобразен с основната концепция, която развива заведението, също както и да отговаря на високия професионализъм на шеф майстора и изобщо целия екип.

Защо да се доверите на Stenso.net

При нас ще откриете различни по вид дрехи за ресторантьорството - шапки за глава, туники, куртки, престилки, панталони и др. Ние може да Ви предложим най-доброто от този вид стоки за всеки бизнес, за да постигнете набелязаните цели. Доверете ни се и ще Ви помогнем да постигнете успехи в ресторантьорския бизнес.