Готварски престилки

Готварски престилки

Цена

Цена

  • 11,00 лв. - 39,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Готварски престилки

Налични са 32 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-32 от общо 32 артикул(а)

Активни филтри

Защо е важно да носим престилка, когато готвим? 

Престилката за готвачи е аксесоар, който се използва и от професионалисти, и от любители готвачи. Много често се купува като завършек на работното облекло или за подарък на любим човек, но освен за красота, тя има и важно предназначение.

Когато приготвяме храна, много често тя влиза в контакт с дрехите ни, а по тях може да има микроби и полепнали косми. Много по-лесно е да поставим чиста престилка, отколкото да се преобличаме.

Да не забравяме и рискът от разливане или опръскване с мазнина, което може да доведе до трайни петна върху облеклото ни. Ползвайки готварска престилка, петната ще останат по нея, а дрехите ще се запазят чисти. 

Ако сте на позиция в кухнята, която има достъп до котлон е добре престилката да бъде от 100% памук. При контакт с котлон или огън този вид престилки не се стопяват и по-трудно горят.

Ако често сте в контакт с вода, изберете водонепромукаема престилка.

Какви модели престилки предлагаме?

Много от моделите готварски престилки са с джоб, в който можете да държите кърпа за почистване на плот или топлозащитни ръкавици.

Научете и децата си от малки да използват престилки. Специално за моментите, когато сме с децата си, създадохме семеен модел Flamingo в един размер за мама и два размера за деца до 4 години и над 4 години.

Какво ще откриете в Стенсо?

В Stenso.net ще намерите:

  • рестилки от различни материи;
  • атрактивни десени- chili, black menu, comics, които можете да комбинирате със същите кърпи за глава, къси престилки и престилки с нагръдник.