Медицински престилки

Медицински престилки

Цена

Цена

  • 9,00 лв. - 54,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Медицински престилки

Налични са 10 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Активни филтри

Какво представлява медицинската престилка?

Медицинската престилка е част от облеклото на здравния работник

В здравната индустрия спазването на отлична хигиена е жизненоважно. Както се почистват и дезинфекцират помещенията, така и униформите на медицинския персонал трябва да са изрядно чисти и поддържани. Най- добрият вариант е служителите да не почистват сами лекарската престилка, защото има риск както от пренасяне на бактерии в дома, така и от недостатъчна дезинфекция. По този начин бактериите ще останат по медицинската престилка и на другия ден отново ще бъдат внесени в здравното заведение. Вместо това, в края на деня, медицинските престилки се изхвърлят в контейнер и по този начин могат да бъдат почистени професионално. Използва се услугата облекло под наем, която скоро Бултекс 99 ще предложи на своите клиенти. Всеки медик сутрин ще получава своята лекарска престилка почистена и опакована в индивидуален плик.

Защо трябва да носите медицинска престилка?

Направени са проучвания, според които пациентите имат много по-голямо доверие на медицински персонал облечен в бяла или синя униформа, отколкото в други цветове или с цветни мотиви. 

Какво предлага Stenso.net?

В Stenso.net ще намерите престилки в бял цвят от памук/полиестер от по-лека материя от  120гр/м2 и по-плътни - 160 гр/м2. Мъжки и дамски модели.