Zipper Puller

Zipper Puller

Категории

Категории

Zipper Puller Ципове

Налични са 7 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Активни филтри

Какво е ZIPPER PULLER?

Това е малката пластмасова висулка, която се закача на машинката на ципа.

Закупуването на ZIPPER PULLER от stenso.net е чудесна възможност да направите Вашето работно облекло или облеклото за свободното си време уникално. 

Можете да изберете цвят, който да съчетаете с гарнитурите на облеклото, а може да се съобразите и с фирмените Ви цветове. Предлагат се на комплект по 5 бр. 

Атрактивната цена, позволява закупуването на няколко комплекта, а поставянето на zipper puller-а върху ципа е изключително лесно, така че Вашето яке може да изглежда по различен начин всеки ден. 

Размери и видове

Zipper puller-ите са с универсален размер - обща дължина 65 мм, полиестерна връзка с релефна част против приплъзване. Освен че допълват визията Ви, zipper puller-ите са и функционални. Това че са в ярки цветове и че удължават ципа, прави откриването му в тъмните часове от денонощието по-лесно. Ако използвате ръкавици или ръцете Ви са мокри е много по-удобно да отваряте и затваряте ципа, ако на него има закачен zipper puller.

Zipper puller-ите могат да се поставят на якета, суитчъри, полугащеризони, чанти, раници, портмонета, ключодържатели и всякакви други артикули, на които има отвор. Качеството, което предлагаме, гарантира използването на zipper puller-ите многократно.

Защо да изберете Стенсо?

Ние Ви предлагаме разнообразие и атрактивни цени.