Сигнални шапки

Сигнални шапки

Цена

Цена

  • 4,00 лв. - 7,00 лв.

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Сигнални шапки

Налични са 5 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Активни филтри

Защо са ни необходими сигнални шапки?

Сигналните шапки са неизменна част от екипировката за дейности, които изискват видимост и повишена безопасност. Ако нормалното ви време за тренировка по бягане или отиване/прибиране от работа е рано сутрин или късно вечер, важно е другите пешеходци и шофьорите на улицата да ви виждат ясно. 

Ако хобито ви е свързано с лов и риболов е важно да бъдете видими за останалата част от участниците в групата.

Колекцията ни от сигнални шапки разполага с ярки оранжеви и жълти цветове, допълнени със светлоотразителни елементи, които ще ви гарантират, че ще бъдете видими за всички около вас. 

Защо е важно носетнето на сигнална шапка?

Независимо от сезона носенето на сигнална шапка е важно и необходимо, защото може да предотврати инциденти в среда с ниска видимост. Дори през летните месеци, когато светлината е достатъчна видимостта пада на места с т.нар. “шарена сянка”, която скрива движещи се обекти. Зимният сезон е характерен с по-малко светли часове, като дори и тогава видимостта е намалена и е желателно при извършване на дейности в по-рискови среди да се използват шапки и облекла със светлоотразителни елементи и цветове с висока видимост.

В  stenso.net ще намерите светлоотразителнишапки, изработени от леки и дишащи материи, които отговарят не само на изискванията за безопасност, но на вашия личен стил и комфорт. 

Какви видовете сигнални шапки може да закупите в stenso.net?

  • тип “бейзболни” - това са летните шапки с козирка, който предпазват от силните слънчеви лъчи;
  • зимни тип “ушанка” - защитават от главата и ушите от студено време, като характерното за тях е, че имат предпазители за ушите, които най-често са подвижни;
  • зимни плетени сигнални шапки. 

Основните цветове в които се предлагат са оранжеви и жълти.