Сигнални панталони и полугащеризони

Сигнални панталони и полугащеризони

Цена

Цена

  • 0,00 лв. - 0,00 лв.

Материал

Материал

Размер

Размер

Цвят

Цвят

Сигнални панталони

Налични са 14 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Сигнални панталони, които ще намерите в stenso.net са с комфортен и функционален дизайн, изработени от устойчиви материи.

Видове дейности

Сигналните или светлоотразителни панталони са задължителни при работа на строителни обекти, магистрали, железопътни инфраструктури и други обекти, при които е от изключително значение да бъдете максимално видими за всички участници в движението, за да предпазите себе си по възможно най-добрия начин.

Ние в stenso.net предлагаме широка гама от модели: 

  • достъпни в различни размери и цветови комбинации;

  • съобразени с изискванията на средата, в която работите

  • може да избирате между панталони, които имат само сигнален елемент, като светлоотразителен фитил или ленти, модели с покрита по-голяма светлоотразителна площ и модели, изцяло изработени в светлоотразителен оранжев, червен или жълт цвят, допълнени със светлоотразителни елементи.

Изработка и материали

Основната материя, която използваме за изработката на светлоотразителните панталони е памук/полиестер в различни съотношения с повече или по-малко памук, съчетана със сигнални цветове и светлоотразителни ленти.

Ако вашето ежедневие предполага употребата на сигнални работни панталони, можете да ги поръчате онлайн от  stenso.net на конкурентни цени с изключително високо качество. 

Нашите модели са индивидуално адресирани към специфичните изисквания на вашето работно място.