Зимно работно облекло

Зимно работно облекло

Категории

Категории

Зимно работно облекло

През зимата имаме нужда от плътни дрехи, които осигуряват едно добро ниво на топлоизолация, за да не усещаме студ, когато сме навън или на работа. Изключително важно е да си осигурим топло облекло, което да ни дава комфорт в ежедневието, но най-вече по време на изпълнението на служебните ангажименти. Работниците в строителния сектор разбират напълно необходимостта от дебели дрехи, тъй като прекарват по-голямата част от времето си навън, а това изисква специална екипировка от добре изолиращи материи.

В онлайн магазин Стенсо ще откриете разнообразие от работни дрехи за зимата, които са изработени от най-качествени и надеждни материали. С тях всеки един работник ще може да изпълнява служебните си ангажименти безпроблемно, а денят ще бъде ползотворен. Зимното работно облекло трябва да бъде най-вече удобно, а за изработката му да са вложени суровини с високи експлоатационни качества, за да може то да бъде използвано дълго време и с най-голямо удоволствие.

Как да изберем правилното зимно работно облекло

От значение е то да бъде най-вече качествено, ватирано и с необходимите екстри, за да се носи свободно през цялата зима. В тази категория на онлайн магазин Stenso.net ще видите многообразие от зимни комплекти за работника, които предлагаме на ниски цени и във различни разновидности. Изборът на подобен вид дрехи за професионално ползване зависи от упражняваната професия, естеството на служебните задачи и търсеното качество.

Не е случайно, че униформените зимни облекла се определят като ключов фактор за успешното развитие на бизнеса. Те са не само визитната картичка на бизнеса, но се определят и като водещ критерий за сигурността на служителя по време на работа. Добре изработените и с модерна визия дрехи могат да въздействат мотивиращо на работниците, а това неминуемо ще се отрази и на тяхната продуктивност. Доста от фирмите развиват политика с фокус към представителния външен вид на персонала, определяйки го като добра реклама и отражение имиджа на компанията. Изберете зимни работни облекла според:

 • Вида на материалите за изработка - те трябва да отговарят на задължителното ниво на устойчивост, което естеството на професията изисква;
 • Качеството на ушиване - обърнете внимание и на малките детайли, които сочат за безупречно изпълнение;
 • Дизайна - той трябва да е съвременен, но в същото време и достатъчно практичен, че да осигурява едно високо ниво на комфорт по време на работа;
 • Материя и подплата - добрата изолация през зимата е задължително условие при избора на служебни дрехи от памук за работници;
 • Действащата нормативна уредба - различните дейности имат различни стандарти и изисквания за зимното работно облекло;
 • Ниво на естетика - когато то е високо, служителите се чувстват амбицирани да дадат най-доброто от себе си, за да кореспондират резултатите с имиджа на компанията.

Категорията предлага дамско и мъжко работно облекло, с отлично качество и отлични характеристики. Заложете на специалната ни селекция от дрехи за бизнеса и постигайте успехи по всяко едно време от годината.

Какви видове има

Зимните дрехи за работници биват най-различни - якета, гащеризони, полугащеризони, елеци и др. Изработени са памук, полиестер и се отличават с надеждна изработка и модерен дизайн. Освен пълно удобство по време на тяхното носене, те също така осигуряват на служителя и една добра лична защита, докато изпълнява той задълженията си. Доста от професиите са рискови, което прави качествените зимни работни облекла още по-необходими.  

За кои професии е наложително

Все повече стават професиите, които изискват носенето на специализирано лятно и зимно облекло. Някои от тях се свързват с неблагоприятни и дори агресивни условия на труд, докато други не включват този риск, но отново поставят условието за служебни дрехи. Инспекцията по труда налага осигуряването на конкретен тип униформени комплекти в индустрии като:

 • Строителство;
 • Минно дело;
 • Тежко оборудване;
 • Инспекция на пътищата;
 • Комунални услуги;
 • Огнеборство;
 • Паркинг охраняване;
 • Хамалски услуги;
 • Производство;
 • Складова дейност и др.

Освен удобство и комфорт през студените месеци от годината, зимните работни дрехи трябва също така да осигуряват на служителите и високо ниво на сигурност по време на работа. Безопасността при някои видове отрасли е най-важният фактор за избор на служебни дрехи, които да са видими за околните и да предпазват работника от влияния на външната среда и атмосферните условия.

Защо да се доверим на Stenso.net

Ние сме фирма, която се занимава с производство и внос на професионално облекло за бизнеса. Работим с голяма номенклатура на склад и можем да предложим на клиентите си отлично обслужване, винаги достъпни цени и пълна възвръщаемост на инвестицията. Възползвайте се от разнообразния ни продуктов каталог и заложете на безупречно качество.

Read More