Зимно работно облекло

През зимата имаме нужда от плътни дрехи, които осигуряват едно добро ниво на топлоизолация, за да не усещаме студ, когато сме навън или на работа. Изключително важно е да си осигурим топло облекло, което да ни дава комфорт в ежедневието, но най-вече по време на изпълнението на служебните ангажименти. Работниците в строителния сектор разбират напълно необходимостта от дебели дрехи, тъй като прекарват по-голямата част от времето си навън, а това изисква специална екипировка от добре изолиращи материи.

В онлайн магазин Стенсо ще откриете разнообразие от работни дрехи за зимата, които са изработени от най-качествени и надеждни материали. С тях всеки един работник ще може да изпълнява служебните си ангажименти безпроблемно, а денят ще бъде ползотворен. Зимното работно облекло трябва да бъде най-вече удобно, а за изработката му да са вложени суровини с високи експлоатационни качества, за да може то да бъде използвано дълго време и с най-голямо удоволствие.

Как да изберем правилното зимно работно облекло

От значение е то да бъде най-вече качествено, ватирано и с необходимите екстри, за да се носи свободно през цялата зима. В тази категория на онлайн магазин Stenso.net ще видите многообразие от зимни комплекти за работника, които предлагаме на ниски цени и във различни разновидности. Изборът на подобен вид дрехи за професионално ползване зависи от упражняваната професия, естеството на служебните задачи и търсеното качество.

Не е случайно, че униформените зимни облекла се определят като ключов фактор за успешното развитие на бизнеса. Те са не само визитната картичка на бизнеса, но се определят и като водещ критерий за сигурността на служителя по време на работа. Добре изработените и с модерна визия дрехи могат да въздействат мотивиращо на работниците, а това неминуемо ще се отрази и на тяхната продуктивност. Доста от фирмите развиват политика с фокус към представителния външен вид на персонала, определяйки го като добра реклама и отражение имиджа на компанията. Изберете зимни работни облекла според:

 • Вида на материалите за изработка - те трябва да отговарят на задължителното ниво на устойчивост, което естеството на професията изисква;
 • Качеството на ушиване - обърнете внимание и на малките детайли, които сочат за безупречно изпълнение;
 • Дизайна - той трябва да е съвременен, но в същото време и достатъчно практичен, че да осигурява едно високо ниво на комфорт по време на работа;
 • Материя и подплата - добрата изолация през зимата е задължително условие при избора на служебни дрехи от памук за работници;
 • Действащата нормативна уредба - различните дейности имат различни стандарти и изисквания за зимното работно облекло;
 • Ниво на естетика - когато то е високо, служителите се чувстват амбицирани да дадат най-доброто от себе си, за да кореспондират резултатите с имиджа на компанията.

Категорията предлага дамско и мъжко работно облекло, с отлично качество и отлични характеристики. Заложете на специалната ни селекция от дрехи за бизнеса и постигайте успехи по всяко едно време от годината.

Какви видове има

Зимните дрехи за работници биват най-различни - якета, гащеризони, полугащеризони, елеци и др. Изработени са памук, полиестер и се отличават с надеждна изработка и модерен дизайн. Освен пълно удобство по време на тяхното носене, те също така осигуряват на служителя и една добра лична защита, докато изпълнява той задълженията си. Доста от професиите са рискови, което прави качествените зимни работни облекла още по-необходими.  

За кои професии е наложително

Все повече стават професиите, които изискват носенето на специализирано лятно и зимно облекло. Някои от тях се свързват с неблагоприятни и дори агресивни условия на труд, докато други не включват този риск, но отново поставят условието за служебни дрехи. Инспекцията по труда налага осигуряването на конкретен тип униформени комплекти в индустрии като:

 • Строителство;
 • Минно дело;
 • Тежко оборудване;
 • Инспекция на пътищата;
 • Комунални услуги;
 • Огнеборство;
 • Паркинг охраняване;
 • Хамалски услуги;
 • Производство;
 • Складова дейност и др.

Освен удобство и комфорт през студените месеци от годината, зимните работни дрехи трябва също така да осигуряват на служителите и високо ниво на сигурност по време на работа. Безопасността при някои видове отрасли е най-важният фактор за избор на служебни дрехи, които да са видими за околните и да предпазват работника от влияния на външната среда и атмосферните условия.

Защо да се доверим на Stenso.net

Ние сме фирма, която се занимава с производство и внос на професионално облекло за бизнеса. Работим с голяма номенклатура на склад и можем да предложим на клиентите си отлично обслужване, винаги достъпни цени и пълна възвръщаемост на инвестицията. Възползвайте се от разнообразния ни продуктов каталог и заложете на безупречно качество.