Термобельо

Термобельо

Цена

Цена

  • 26,00 лв. - 42,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Термобельо

Налични са 10 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Активни филтри

Работното облекло не е това, което беше преди 10 години. Освен здравина и издръжливост, работодателите и служителите изискват то да бъде удобно, и в същото време модерно и практично. Все по-често се забелязва замяната на ватираните облекла с по-тънки всесезонни модели, комбинирани с термобельо. Клиентите, които са изпробвали този вариант, споделят че тази комбинация им осигурява свобода на движенията, топлоизолация и не се разваля при пране. При изпотяване, дебелите дрехи запазват влагата, чувствате се мокри и със залепнали по тялото дрехи,  докато термобельото запазва тялото сухо. 

Термобельото е пластът, който е най-близо до тялото ни, затова е много важно да направим правилния избор при закупуването му.

Какъв размер да изберем?

Задължително е термо бельото да бъде плътно прилепнало по Вашето тяло. Така то играе ролята на втора кожа и задържа генерираната от тялото топлина. Също така, прилепналото термобельо, осигурява комфорт при носене на горните пластове дрехи.

Каква материя да изберем?

Има два показателя при избора на подходяща материя: грамаж (дебелина) и материал (вида плат, от който е изработено).

Грамаж - всеки грамаж има своите предимства:

  • Лека материя - подходяща за хладно време и високо ниво на активност - такива продукти са QUICK DRY, LOVELL, PAYPER THERMO PRO 160;
  • Средна материя - подходящи за умерено студено време. Могат да се носят за различни спортни дейности и в различна работна среда - такъв продукт е PAYPER THERMO PRO 240;
  • Тежка материя - за екстремно тежки зимни условия. Подходящи за зимни спортове и при целодневна работа на открито - такива продукти са CHILL и PAYPER THERMO PRO 280.

Материалът, от който е изработено Вашето термо бельо трябва да бъде материя, която да е мека и същевременно изключително еластична.

  • Естествена материя - изработен изцяло от естествени материали - памук/еластан/вискоза
  • Синтетична материя - изработени специално за екстремни студени условия, синтетичните тъкани са най-добрите материи за термобельо. Полиестер, спандекс и ликра, често се комбинират с други естествени влакна, за да осигурят влагоустойчивост и задържане на топлината - CHILL, QUICK DRY, PAYPER THERMO PRO.

Обло деколте или висока яка с цип? 

И двата варианта имат своите предимства. Термобельото с обло деколте може да бъде скрито под ежедневните дрехи. Бельото с цип позволява при повишаване на телесната температура, да отворите ципа и да се разхладите.

В stenso.net Ви предлагаме голям избор от различни видове и характеристики артикули на актуални цени. 

Какви са предимствата на онлайн магазин stenso.net? 

Преимуществата на онлайн магазина ни са:

  • Разнообразие от матери и модели; 
  • Достъпни цени; 
  • Консултиране при колебание какво ви е необходимо;
  • Лесна поръчка и бърза доставка.