Блузи и суитшърти

Блузи и суитшърти

Цена

Цена

  • 14,00 лв. - 122,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Суитшърти и Блузи

Налични са 84 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 84 артикул(а)

Активни филтри

Основното предназначение на работното облекло е предпазването на служителите от опасни външни фактори, които има вероятност да им причинят телесни повреди. Блузите и суичърите са част от цялостната служебна екипировка. Какви са предлаганите в онлайн магазин Стенсо модели и видове? Как правилно да определите размера и защо да ни се доверите?

Какви модели работни блузи има

Моделите блузи и суичъри могат да бъдат летни или зимни. Разликата между тях е в дебелината на материята. Летните се характеризират с по-тънката си естествена материя или такава с допълнителни примеси. Подобни блузи не бива да ограничават по никакъв начин движението и да осигуряват максимална хигроскопичност, “дишане” и същевременно да предпазват от прахта и горещия въздух. Най-предпочитаният естествен материал за изработката е памукът, който отговаря на гореописаните изисквания.

Предназначението на зимните блузи е повишеното задържане на телесната топлина и осигуряването на по-голям комфорт в студените месеци. Ако при летните варианти се срещат модели с къс ръкав, то зимните са с дълъг ръкав.

Използваните съвременни модели блузи и суичъри се отличават и по своите цветове, като основно те са тъмни и ярко светли. Сред цветовата палитра се срещат различни нюанси като синьо, червено, оранжево, сиво, черно, зелено и т.н. Това позволява извършване на подходящо цветово комбиниране с останалата част от работното облекло на служителите.

Какви видове суичъри има

Може да се каже, че суичърът е вид пуловер, но с качулка и връзки за нейното стягане при носене във ветровито време. Закопчаването обикновено е с цип и спада към зимните мъжки или дамски спортни облекла. Осигурява максимален комфорт, топлина и отлична визия. Не възпрепятства по никакъв начин движението и дава възможност за комбиниране с различни видове долнища. Основната разлика с пуловера е, че за изработването на последния се използва вълна, а не от памук.

Суичърите също могат да бъдат мъжки или женски, което предимно личи от дизайна – мъжкият е по-строг, свободен, докато дамските могат да бъдат по тялото. Работните варианти са едноцветни и могат да отразяват фирмените цветове или да бъдат брандирани с името на компанията.

Как да изберем точния размер онлайн

За определянето на точните размери блузи и суичъри се използва шивашки метър, чрез който се измерват талията, ханша и обиколката на бюста. При влизането в онлайн магазин Stenso.net и избирането на определено работно облекло има таблица с размери, по която сравнявате получените от измерването данни и ще видите и кой размер дрехи е най-подходящ за вас.

Другият познат и по-лесен вариант е проверката на етикета на вече съществуваща ваша идентична блуза или суичър, който ви става. Така ще видите неговия размер и можете да закупите същия.

Защо да се доверим на Stenso.net

Като специализиран производител и търговец на работно облекло, нашите блузи и суичъри са произведени от най-висококачествена материя, осигуряваща нужния комфорт и безопасност на служителя. Нашите дрехи ще предоставят подходящата визия и условия за приятна работа, а високото качество се доказва от дълготрайността на облеклото дори и след години на употреба и изпиране в пералня.

Нашата компания още се отличава с:

  • изключително конкурентните цени на продуктите в сайта;
  • голямото разнообразие на видове мъжки и дамски суитшърти;
  • безплатната професионална консултация на всеки заинтересован клиент;
  • безупречното качество на различните видове облекла;
  • наличието на собствени производствени мощности и възможност за осигуряване на повишен контрол над качеството на готовите продукти;
  • поддръжката на достатъчни складови наличности, което позволява бързото изпращане на поръчките.