Тениски

Тениски

Цена

Цена

  • 5,00 лв. - 40,00 лв.

Материал

Материал

Цвят

Цвят

Сезон

Сезон

Категории

Категории

Тениски за работа

Налични са 162 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 162 артикул(а)

Активни филтри

Големите горещини са повод за обличане на лятното работно облекло, в основата на чиято горна част стои тениската. Кои видове са подходящи за подобни случаи и от какви материи е добре да бъдат изработени? Можете ли да се доверите на онлайн магазин Stenso.net?

Какви видове тениски са най-подходящи за работа

Предлагат се различни видове работни тениски с якичка, ако се изисква определена представителност – предпочита се при сервитьорската професия или при офис служителите, спазващи определен фирмен дрескод.

При служебните дейности, където не се изисква специфична външност, могат да се носят и спортните тениски. В случая акцентът е повече върху повишения комфорт, отколкото към визията. Те могат да са изчистени от щампи или да притежават такива, както и да са в различни цветове.

При избора на работно облекло е важно да се съобрази дали тениските или блузите са мъжки, или дамски. Това пасва на визията на служителя и той запазва добрата си и прилична външност.

Кои материи са най-предпочитани

Ежедневните фланелки с къс ръкав не са подходящи за работни, тъй като в голяма част от случаите материята не абсорбира добре влагата и създава дискомфорт при изпотяване. Най-подходящи са тениските от естествена памучна материя, тъй като тя има отлични абсорбиращи свойства и не причинява кожни алергични реакции. Това е особено валидно при извършване на физическа дейност, където влагоотделянето е непрекъснато и кожата остава мокра продължително време.

Памучните материи осигуряват естественото проветрение и въздухообмен, така че поддържат нивото на овлажняване оптимално. По този начин се създава повишен комфорт и се увеличава работоспособността на служителя. Материите от памук при работните тениски не създават допълнителни неприятни миризми и не се свиват, но изискването е да се перат на температура под 40°C.

Кои са останалите предимства на памучните тениски за работа:

  • запазват ярките си цветове дори и след многобройни изпирания;
  • подходящи са за носене дори и извън работно време: в градинки, за пазаруване, сред природата;
  • липсва каквото и да е възпрепятстване на движението, а комфортът е максимален.

Памучната материя има един основен недостатък, и той е че след време на употреба се разтяга и тениската губи отличната си форма. За да се забави този негативен ефект, производителите на работно облекло използват определен процент на полиестер в памучната материя, а често дори се прибягва и до смесените тъкани.

Полиестерът е синтетичен материал и той е за предпочитане в случаите, когато липсват кожни заболявания като екзема, псориазис, дерматит. Отличава се с високата си якост и дълготрайност. Не изисква специални грижи и дрехите от този материал могат да се перат в пералня. Те изсъхват бързо и не се мачкат, което спестява нуждата от гладене. Препоръчително е да се носят в случаите, когато липсва интензивна физическа работа и няма вероятност от изпотяване и овлажняване на кожата.

Как да поръчаме от Stenso.net

Начинът на поръчване от онлайн магазин Стенсо не е никак сложен. Необходимо е да изберете желания цвят и размера, който искате да получите. Най-точно може да се определи, като използвате шивашки метър и измерите ханша и талията си. После щракнете на таблицата с размерите от сайта и сравнете вашите измервания. Другият вариант да разберете кой размер носите е да погледнете етикета на блуза, която вече притежавате и ви става.

Когато сте направили всички необходими избори, натиснете бутона “Купи” и системата ще ви покаже пазарската кошница и общо дължимата сума. Натиснете бутона “Купи” още веднъж, попълнете нужната информация като имена, адрес за доставка, телефон. Изберете метод за доставка, метод за плащане и финализирайте поръчката си.

Всички наши работни облекла се предлагат на достъпни цени и са с отлично качество на изработката. При нужда се свържете с наш сътрудник за допълнителна информация.