Работни елеци

Работни елеци

Сезон

Сезон

Цена

Цена

  • 26,00 лв. - 57,00 лв.

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Работни летни елеци

Налични са 5 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Активни филтри

  • Сезон: Летен сезон

Работното облекло се състои от няколко елемента, всеки от които има своята роля и изпълнява съответната функция. Основно се разделят на зимни и летни, мъжки и дамски, а спецификите на всеки един от видовете са свързани с конкретния период, който обхващат и половото разграничаване. 

Характеристики на летните работни елеци

Както става ясно от името, този елемент на работното облекло е предвидено за летния период и се различават от зимните грейки. Летните елеци са подходящи за носене по всяко време на денонощието, защото се изработват от материали, най-често памук и полиестер, които имат дишаща функция, не създават дискомфорт и не запарват кожата. 

Тези модели не предизвикват повишено секретиране на потните жлези, а в същото време предпазват от течения. Те са лесни за закопчаване, удобни са и често притежават свойството непромокаемост, което ги прави подходящи и за дъждовни условия.

За кои професии са подходящи

Пригодени са за извършване на активна дейност в различни индустрии. Най-често летните работните елеци са подходящи да бъдат носени в сфери на дейността, които изискват наличие на подръчни средства – монтьори, работници в строителството. Те са този елемент от униформата, който позволява съхранението на много вещи. Елеците се характеризират с наличие на много джобове и ципове, достигащи до шест на брой, които са с голяма широчина и дълбочина. 

Когато изпълняваме дейността си в лоши метеорологични условия и понижена видимост, е необходимо да притежаваме светлоотразителен елемент, който да ни предпазва. Този елемент от облеклото притежава ленти в оранжева, бяла, жълта и електриково-зелена разцветка, които да направят притежателя им лесно разпознаваем.

Защо са удобни в работния процес

Основните причини, поради които елеците са търсени и предпочитани са:

  • Характеристики на платовете и дизайна – не запарват и не прилепват плътно по тялото, което ги прави удобни;
  • Притежават джобове, в които могат да се съхраняват необходимите вещи в процеса на работа – най-често инструменти;
  • Текстилните ленти в привличащи вниманието цветове носят допълнителна сигурност и сигнализират за присъствие в затъмнени условия, което ги прави подходящи за всяко време на денонощието;
  • Характеризират се със здравина и издръжливост;
  • Материята не е капризна от гледна точка на пране и поддръжка.

Как да поръчаме от stenso.net

Ако сте решили да направите работния летен елек част от вашия гардероб с дрехи за работа, можете да се снабдим с него лесно и на достъпни цени, без необходимост от посещаване на физически магазин. 

След отваряне на онлайн магазин Стенсо, можете да разгледате всички категории или директно да потърсите тази, която ви интересува. След като сте избрали подходящия за вас модел, конкретизирате размера, който ви е необходим и съответната бройка, която искате да закупите. С натискане на бутона “Купи”, артикулът отива във вашата количка, откъдето можете да завършите поръчката или да продължите с пазаруването.