Респиратори

Респиратори

Цена

Цена

  • 0,00 лв. - 16,00 лв.

Категории

Категории

Респиратори

Налични са 27 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-27 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри

Маските за лице присъстват все по-често в нашия живот. Можем да ги използваме в ежедневието, а можем да ги носим и по време на работа. Осигуряват надеждна дихателна защита, като някои модели се купуват с медицински цели, а други намират отлично приложение в индустриални зони.
Подобен вид маски за лице са предпочитано лично предпазно средство и от хора, които имат хронични заболявания на дихателната система, а това определя носенето им като задължително в много ситуации - грипни епидемии, места с голям човекопоток, посещение на лечебни заведения, работа в рискови условия и др. В раздела ще откриете разнообразни предложения, които екипът на Стенско е подбрал специално за Вас и Вашите конкретни нужди.

Кога се използват респиратори за дихателна защита

Употребата на подобен вид предпазни средства се свързва основно със защита на дихателните органи от:  от прах, вируси и прахови частици. Наличният филтриращ материал има за цел да спре вредното вещество, ограничавайки попадането му в белите дробове. Така престоят ни в прашни зони няма да крие сериозни рискове за здравето, а ние на свой ред ще сме спокойни, че респираторът е изпълнил своето предназначение.
В онлайн магазин Stenso.net ще откриете респиратори с различна степен на защита  и на ниски цени. Изберете подходящ модел и го носете винаги със себе си, за да сте спокойни, че рискове за Вашето здраве няма. От друга страна, всеки един работодател трябва да извърши коректна оценка на риска, за да определи дали носенето на респиратори е наложително. По този начин той гарантира безопасните условия на труд, които са обект на специално внимание при много професии.

Как да изберем правилния спрямо нашата професия

Колкото по-рискова е нашата професия, толкова по-висока защита трябва да осигурява избраната защитна маска. Длъжностните лица, които работят в сферата на медицината, са изложени на значително по-висок риск от зарази, отколкото офис служителите. Затова е добре те да носят респиратор постоянно. Еднократните маски са също удачно решение в случаи, като те трябва  да се подменят през няколко часа, за да бъде ефектът от тяхната употреба оптимален.
По друг начин стои въпросът в сфери на развитие като строителство, металургия, минно дело и др. Хората, които се подвизават в тези индустрии, трябва да си осигурят лични предпазни средства с много високо ниво на защита, включително и респиратори с необходимата филтрация. В случая е от голямо значение и носенето на каска за глава, също както и специално облекло с влагоизолиращи качества. Мъгла, прах, дим и аерозолни частици - осигурете една надеждна бариера между вредните вещества и дихателната система.

Защо да изберем Stenso.net

Комплексните решения са винаги голямо удобство за съвременния предприемач или управител на малка фирма. Те позволяват прилагането на иновативен и ефективен подход, с който добрите резултати няма как да закъснеят. От Стенсо сме убедени в това, че за всеки проблем си има добро решение, което важи с пълна сила и за замърсената околна среда. Мисията ни е да предложим най-добрите решения на своите клиенти, които избраха да ни се доверят, защото:

  • Имаме ясна визия за нещата;
  • Знаем от какво има нужда модерният предприемач и неговите служители;
  • Поставяме високото качество на първото място;
  • За нас най-важен е клиентът и сме готови да подходим към всеки един по индивидуален начин;
  • Можем да гарантираме, че останете на 100% доволни от закупените от нас стоки.

Погрижете се за собственото си здраве и това на своите служители. Не допускайте компромиси с това и си осигурете качествени респиратори с високо ниво на защита.