Вътрешни антифони

Вътрешни антифони

Цена

Цена

 • 0,00 лв. - 101,00 лв.

Категории

Категории

Вътрешни антифони

Налични са 14 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Редица професии са свързани с носенето на специални предпазни средства за уши. Външните и вътрешни шумоизолиращи антифони са често пъти неизменна част от работното облекло, което включва и някои видове лични предпазни средства - антифони , каски, предпазни шапки, очила, маски, шлемове и др. Всички тези аксесоари са предназначени да осигурят високо ниво на защита по време на работа в застрашаващи живота и  здравето условия.

Какви видове вътрешни антифони има

За да постигнем желаното ниво на защита, предпазните средства трябва да бъдат качествени и с удобен дизайн. Екипът на Стенсо е подбрал за Вас  висок клас тапи за уши, които елиминират риска от увреждането на човешкия слух в незащитени условия на труд. В нашия онлайн магазин ще ги откриете на изгодни цени, също както и в следните разновидности:

 • Вътрешни тапи тип “борче”, които предоставят възможност за миене и последваща употреба;
 • Тапи за уши от полиуретан със свързваща връв;
 • Формовани тапи, които са свързани с корда;
 • Конусовидни антифони с пластмасова околожка;
 • Цилиндрични тапи за уши от PVC.

Високите нива на шум са с доказано вредно въздействие върху слуховия апарат. Това определя вътрешните тапи като аксесоар със задължителен характер в случаите, в които работната среда е рискова, а застрашаващите здравето ни условия повече от допустимото. Поръчайте шумоизолиращи тапи от Stenso.net и се погрижете за комфорта и безопасността си, докато изпълнявате служебните си задължения.

С каква цел се използват

Вътрешните антифони се използват с една единствена цел - да се предпази слуховия апарат. Хората, които работят на летища, в жп гари, в производствени цехове и металургични предприятия са изложени на вредното въздействие от високи нива на шум  в заобикалящата ги среда, което на свой ред е свързано и със задължително и  непрекъснатото носене на лични предпазни средства.
Индустриалният сектор е важен икономически отрасъл, който обаче налага по-специално отношение към осигуряваните условия на труд. Дрехи, аксесоари, защитни средства за глава и антифони при високи децибели - всичко това върви ръка за ръка с трудовата характеристика на служителите, които искат да се трудят в приятна и ниско рискова работна среда. В този случай е добре да се запази и чуваемостта между работниците, за да бъде производителността винаги висока. Предимствата на вътрешните антифони в случая са многобройни, а именно:

 • Пълна дискретност по време на тяхното носене;
 • Възможност за безпроблемно комбиниране с други видове лични предпазни средства;
 • Подходящи за употреба в зони, където температурите са високи;
 • Висока надеждност;
 • Лесно поставяне в ушния канал;
 • Добра шумоизолация и др.

Всички наши предложения са предпоставка за един добре обмислен избор, който ще донесе дивиденти след себе си. Безкомпромисността в случая е задължителна, защото става дума за Вашето здраве. Когато то по някаква причина е застрашено, се налага да се помисли за предприемането на адекватни мерки, като например закупуването на качествени вътрешни антифони. Нека прекомерните нива на шум да не попречат на изпълнението на възложените задачи, а дори напротив - да ги направят по-лесни и приятни за вършене.

Защо да купим от Stenso.net

Съвременната търговия е много добре развита. Тя позволява на всеки един от нас да открие изгодни предложения, които се отличават не само с високото си качество, но и с напълно достъпните си цени. От Стенсо вярваме, че за да бъде една покупка успешна, тя трябва да бъде добре обмислена и внимателно съобразена с всички съпътстващи я обстоятелства. Поръчайте вътрешни антифони на водещи производители и се погрижете за здравето и безопасността си по време на работа.