Външни антифони

Външни антифони

Цена

Цена

 • 5,00 лв. - 94,00 лв.

Категории

Категории

Външни антифони

Налични са 14 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Излагането на високо шумово въздействие би могло не само да влоши качеството на работа, но и да се отрази негативно върху слуховия апарат. Често пъти сме изложени на риск на местата, където се извършват производствени дейности, строително-ремонтни работи и управление на индустриални машини. Служителите в подобна среда трябва да знаят, че носенето на качествени антифони е строго задължително, за да може да се постигне надеждна защита на изложения на риск слух.
Външните антифони са много добро решение за предпазване от силния шум, като междувременно се запазва и чуваемостта между работниците. В онлайн магазин Стенсо Ви очакват различни решения с широко приложение, като някои от избраните от нас модели са подходящи и за развлекателни дейности като стрелба, лов и др.

Кога се използват външните антифони

За да не окаже шумовото въздействие пагубно влияние върху нашето здраве, е нужно то да бъде контролирано с помощта на подходящите предпазващи средства за уши. Те трябва едновременно да заглушават силните звуци, но наред с това и да осигуряват добра чуваемост между работниците. С оглед на всичко това, външните антифони с подходящи параметри се оказват най-доброто решение за хора, които работят в:

 • Сферата на строителството;
 • Производството;
 • Тежката индустрия;
 • Металургията;
 • Транспортният сектор (летища, жп линии и др.).

Понякога се налага носенето на външни антифони с ниско ниво на защита. Ако експозицията на шум е по-малка от 4 часа на ден, или се налага да се обменя важна информация между служителите, трябва да се заложи на предпазни средства за уши, които не заглушават твърде много заобикалящите звуци. Такива и още много други модели защитни аксесоари за слуха ще откриете в Stenso.net - качество, разнообразие и ниски цени.

Какви модели има

Всеки служител желае да работи в добри условия на труд. Ако професионалната средата не е приемлива, а здравето е застрашено, производителността ще намалее респективно с липсата на квалифицирани кадри, които са основния двигател на всяка фирма. За да не се стига до икономически и финансов колапс на предприятието, ръководителят трябва да осигури на екипа си всичко необходимо, за да могат работниците да разгърнат потенциала си на макс.
Външните антифони са част от личните предпазни средства, които много служители са задължени да носят, поради естеството на упражняваната от тях професия. Този вид защитни средства са незаменими в много ситуации, когато здравето ни е подложено на риск. От Стенсо предлагаме на нашите клиенти следните модели външни заглушители:

 • Пасивни антифони с различна степен на затихване - това са стандартните мидообразни предпазители;
 • Антифони за монтаж върху каска;
 • Активни антифони - модерни предпазители, които изолират само високите нива на шум, но позволяват на работника да чува човешка реч.

Външните антифони се отличават с високото си ниво на защита, което е задължително при определени трудови условия. Ако е планирано да се използват в комбинация с други лични предпазни средства, като лицев щит или каска, то тогава изборът им трябва да бъде съобразен и с това обстоятелство.

Как да поръчаме онлайн от Stenso.net

Честотният диапазон на шума (децибели) е важно условие, с което трябва да се съобразим при избора на външна защита на слуха. Изберете подходящ модел от магазин Стенсо, следвайки следните стъпки:

 • Изберете артикул и посочете необходимата бройка;
 • Добавете в кошницата;
 • Попълнете данните за доставка;
 • Преминете към плащане.

Компромиси със здравето не бива да се правят. Постигнете отлични професионални резултати с предложенията на Стенсо - верният партньор в света на бизнеса.