Защита на слуха

Защита на слуха

Цена

Цена

  • 0,00 лв. - 100,00 лв.

Категории

Категории

Защита на слуха

Налични са 28 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-28 от общо 28 артикул(а)

Активни филтри

Високите нива на шум могат да увредят слуха ни. Силният звук има неблагоприятно въздействие не само върху слуховия апарат, но и върху общото ни здраве, защото стимулира производството на стресови хормони и адреналин. Много професии са свързани с шумна среда, която би могла да възпрепятства изпълнението на работните ангажименти, ако не се вземат мерки. Предпазни средства като антифони и тапи за уши са задължителен аксесоар, когато е налице необходимост от защита на слуха.
В Стенсо ще откриете най-различни видове средства за защита на , които са предназначени за ежедневно носене в рискова среда - железопътен и авиационен транспорт, промишленост, строителство, управление на машини и др. Източниците на силен шум могат да бъдат с различен характер, като във всеки един от случаите е добре да се осигури надеждна защита за ушите.

Как можем да защитим слуха си по време на работа

Вредното въздействие на силния шум върху слуха е своеобразна причина да носим вътрешни или външни антифони. Продължителният престой в подобна обстановка би могъл да окаже пагубно влияние върху здравето, а това на свой ред да доведе до ниска производителност и сериозни икономически загуби за предприятието. При избора на предпазни средства за уши от значение са както източникът на шум, така и нивото му. Тези два фактора предопределят какъв вид и модел антифони да изберем, за да бъде ефективността от носенето на подобни на тези предпазни средства максимална.
Ако вземем за пример работата на бъркалката за цимент, то в случая честотата на звука ще е ниска. Но ако става дума за боравене с пневматичен къртач или преса, нивата на шум ще са далеч по-високи. Друг е въпросът, че съществуват и нормативни изисквания, които следват правилата за експлоатация на някои видове машини. Точната преценка при избора на защита за слуха е от много голямо значение и за чуваемостта между служителите. Тя не бива да бъде нарушавана, защото това би се отразило и качеството на извършваната работа. Пълната изолираност също не е препоръчителна.

Какви видове продукти предлага раздела

Начините да си осигурим защита за слуха са няколко, а в онлайн магазин Stenso.net ще откриете качествени решения от всеки вид. Богатият асортимент от професионални антифони ще Ви помогне да откриете най-подходящия начин да осигурите на себе си и екипа си отлични условия на труд, които да обуславят безпроблемното изпълнение на всяка една от поставените задачи. Поръчайте предпазни средства за уши от следния вид:

  • Стандартни външни антифони;
  • Външни антифони за монтаж върху каска;
  • Защита за уши тип “борче”;
  • Вътрешни антифони с връв;
  • Тапи от полиуретанова пяна;
  • Активни антифони и др.

Антифони с много високо ниво на защита са задължителни, когато шумът е нискочестотен и когато се налага носенето на други предпазни средства. От Стенсо съветваме всички наши бъдещи и настоящи клиенти да не подценяват носенето на защитни средства за уши, когато ситуацията го налага. Купете ги на ниски цени и поръчайте към тях някои други лични предпазни средства като каски, очила, ръкавици, шлемове и др.

Защо да поръчаме от Stenso.net

При нас разнообразието е голямо, а условията за пазаруване винаги изгодни. Вече можете да бъдете изрядни в работата си, грижейки се и за своята пълна безопасност, докато изпълнявате служебните си задачи. В Стенсо ще откриете богат асортимент от лични предпазни средства на достъпни цени и с безупречно качество - такова, каквото ние Ви обещахме. Изберете правилната защита за слуха и се потопете в работния процес, бидейки напълно спокойни за здравето си. Ние сме помислили за всичко - доверете ни се и няма да останете разочаровани.