Защита при заваряване

Защита при заваряване

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 485,00 лв.

Категории

Категории

Защита при заваряване

Налични са 12 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Активни филтри

Всяка професия си има своите добри и лоши страни. Някои дейности са свързани с високи нива на стрес, докато други със застрашаващи живота и здравето ни работни условия. За да не не стига до трудови злополуки, трябва да вземем необходимите мерки. Те ще ни предпазят от възможни инциденти, които лесно можем да избегнем, ако си осигурим адекватна защита.
От Стенсо призоваваме всички служители и работници, които практикуват рискова професия, да не подценяват ефективността на аксесоари като очила, шлемове, предпазни каски, маски и др. Всички тези лични предпазни средства  са доказано ефективно решение, на което Ви препоръчваме да заложите, ако искате естеството на упражняваната дейност да не застрашава Вашето здраве и комфорт по време на работа.

Как да се предпазим докато заваряваме

Заваръчните дейности са свързани с отделянето на инфрачервено и ултравиолетово излъчване, метални пръски и искри. Това обуславя носенето на специална защита при заваряване като задължително условие, за да бъде стартиран работният процес. С помощта на предназначените за целта стъкла, каски и очила, заварчикът ще успее да изпълни задачите безпроблемно, като нищо няма да застрашава неговото здраве. Изборът на подходящо облекло е също важно за цялостната защита при заваръчни дейности, а при нас, в онлайн магазин Stenso.net ще, откриете висококачествени предложения и на ниски цени.
Заваряването, като част от строително-ремонтите и монтажни дейности, е процес, на който трябва да се обърне сериозно внимание. Той може да се определи като свързване на два материала с помощта на специално приспособление - източник на енергия. По време на заваряването редица газове и малки частици биват отделяни, което на свой ред налага и намирането на правилната защита за работника. За да не станат заварчиците жертва на изгаряния, радиация или токсични субстанции, е задължително те да се предпазват с предназначените за целта средства - шлемове, маски, затъмнени стъкла, ръкавици и др.

Какви видове защита предлага раздела

С цел да направим работата на всеки един работник в индустриалния сектор по-безопасна и приятна, сме подбрали надеждни и качествени решения, с които безопасността на трудещите се в рискови условия ще бъде изведена на преден план. В този раздел ще откриете всичко необходимо за пълната защита при дейности като заваряването, които не търпят компромиси от гледна точка на добрата подготовка. А именно:

  • Защитни стъкла;
  • Заваръчни стъкла;
  • заваръчнимаски;
  • Очила за заваряване и др.

Бъдете напълно готови за нови професионални постижения, защото те няма да закъснеят. След като вече сте открили качествена защита при заваряване, то нищо няма да Ви попречи да изпълните целите си - лесно, приятно и напълно безопасно.  

Защо да се доверим на Stenso.net

Заваряването е част от трудовата характеристика на много хора, които са избрали да правят това, за да изкарват прехраната си. За да не се стига до трудови инциденти и травми за цял живот, трябва да се намери правилната защита от застрашаващи живота и здравето на заварчиците обстоятелства като: дим, пари, токсини, изгаряния, искри, частици от обработвания метал и др. Екипът на Стенсо напълно осъзнава рисковете, които заваряването носи след себе, и затова е предложил на Вашето внимание само отбрани решения с гарантирано висока ефективност. Изберете нас, защото:

  • Ние мислим за Вашата сигурност;
  • Залагаме на високото качество и не правим компромиси с него;
  • Предлагаме най-добрите решения на най-добрите цени;
  • Имаме важна цел, а тя е да направим труда на всеки по-приятен и безопасен;
  • Подхождаме с разбиране към всеки казус.

Коректността в обслужването на клиентите ни е също водещ приоритет, затова изберете нас, а ние ще оправдаем доверието Ви напълно!