Предпазни щитове

Предпазни щитове

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 34,00 лв.

Категории

Категории

Предпазни щитове

Налични са 13 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Активни филтри

Подходящото работно облекло е част от добрите условия на труд. Ако то не е напълно съобразено със спецификата на изпълняваните служебни задачи, високата ефективност и отличните резултати ще са трудни за постигане. Затова всеки амбициозен мениджър и отговорен работник трябва да помисли за осигуряването на необходимите дрехи и лични предпазни средства спрямо конкретните нужди. Така безопасната среда ще е гарантирана, а рискът от възникването на трудови злополуки ще е сведен до минимум.

Как ни предпазват щитовете за лице

Предпазните щитове за лице са важна част от предпазната екипировка. Те се носят, когато естеството на изпълняваните служебни задачи го изисква, като подценяването на тяхната значимост може да доведе до безвъзвратно увреждане на зрението и поражения по кожата на лицето. Някои модели от този вид са изцяло предназначени за работа, докато други могат да се носят и в ежедневието, за да се защитите от вируси. Съществуват и лицеви шлемове за косене, които може да се  използват за дейности в градината.
Повечето предпазни лицеви щитове са пластмасови с различен състав на материала, но общото между тях е, че защитават от различни вредности и опасности. Използването на този вид аксесоари е много полезно в работна среда и в ежедневието. Ползите от това да си ги купим са многобройни, а именно:

  • Защита на очите от прах;
  • Предпазване кожата на лицето от химикали и летящи частици;
  • Ограничава попадането на болестотворни организми в дихателната система;
  • Осигурява надеждна бариера между опасни течности и лицето.

Поликарбонатните лицеви щитове са изключително функционални и приложими в различни ситуации - работни, битови, извънредни и прочее. Добре е да имате в дома си поне едно предпазно средство  от този вид, като ние от онлайн магазин Стенсо ще Ви го предложим на изгодни цени. При нас ще откриете и други видове защитни средства за рискови професии, които изискват повишено внимание към служебното облекло.

Какви разновидности има

От Stenso.net се стремим към това да сме напълно адаптирани към постоянните промени в корпоративния свят, малкия и среден бизнес, също както и пазара на труда. Като започнем от производството на работни облекла и лични предпазни средства и стигнем до тяхната продажба, всяка една стъпка от търговския план е важна за високите професионални успехи и удовлетворението на клиента.
Партньорите, с които работим, са също част от мисията ни да осигурим на клиентите си възможно най-добрите решения, които изцяло да кореспондират с конкретната работна среда. Индустриална зона или търговски площи - бъдете винаги в безопасност с гамата предпазни щитове, които при нас ще откриете в следните разновидности:

  • Щит за уста;
  • Предпазни екрани;
  • Прозрачен лицев щит;
  • Поликарбонатен щит с метална мрежа и козирка;
  • Резервни визьори и др.

Изберете най-подходящия модел защитен щит и усетете комфорта по време на работа. С нашите предложения повече няма да усещате никакви ограничения, нито ще се чувствате обзети от притеснения, свързани със здравето Ви.

Защо да поръчаме от Stenso.net

Ние сме екип от млади и амбицирани хора, които искаме да дадем на нашите клиенти възможно най-добрия краен продукт. Специализирани сме в производството и продажбата на специализирани облекла и лични предпазни средства, като част от продуктовата гама са и предпазните щитове. Вярваме, че добрата подготовка е ключът към високите професионални постижения, на които ще може да се насладите и Вие, ако извървите пътя към върха ръка за ръка с нас. Ниски цени, бързо обслужване и коректни доставки - изберете нас, а успехът ще избере Вас.