Предпазни очила

Предпазни очила

Цена

Цена

 • 3,00 лв. - 44,00 лв.

Категории

Категории

Предпазни очила

Налични са 82 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 82 артикул(а)

Активни филтри

Условията на труд са различни при различните професии. При доста от тях е налице повишена опасност от злополуки и увреждане на човешкото здраве, което поражда и необходимостта от носенето на лични предпазни средства. Такива са очилата, маските, шлемовете и каските, като всяко едно от тези лични предпазни средства (ЛПС)  е предназначено да направи изпълнението на работните задачи  по-безопасно.
От Стенсо сме посветени на идеята да осигурим на всеки един работник в тежката и леката индустрия възможност да се труди в  нискорискова среда. Личните предпазни средства за защита на лицето имат изцяло защитни функции. Те предотвратяват навлизането на прах и пръски течности в очите, и позволяват изпълнението на задачите с минимален риск от поява на раздразнения, алергии, увреждания и прочее.

За кои професии имаме нужда от предпазни очила

Всяка една професия е свързана с изпълнението на различни по вид задачи и проекти, някои от които обуславят и носенето на специализирано облекло и ЛПС. Те трябва напълно да кореспондират с длъжностната характеристика на трудещото се лице, също както и да осигуряват свобода на движенията, високо ниво на защита и необходимата изолация от студ и влага. Често пъти работните дрехи се комбинират и със защитни аксесоари за очи, които на свой ред са и различни видове.
Екипът на онлайн магазин Stenso.net е е подбрал специално за Вас богат асортимент от качествени и практични защитни очила, които намират чудесно приложение при професии като:

 • Строители;
 • Електротехници;
 • Механици;
 • Медицински лица;
 • Служители в лаборатория;
 • Заварчици;
 • Бояджии;
 • Градинари;
 • Водопроводчици и др.

Доста професии са свързани с изпълнението на задачи, които крият риск за нашето здраве. Ако вземем за пример хората, които работят с лазер, спокойно може да се каже, че предпазните очила са строго задължителни, тъй като е напълно възможно зрението да бъде безвъзвратно увредено. Индустриалната среда може също да е доста “недружелюбна”, а всеки отговорен мениджър и работник трябва да се придържа към протокола за безопасна работа.

Какви видове има

При нас ще откриете най-различни видове предпазни очила, които са на Ваше разположение и на силно конкурентни цени. Разгледайте всички налични предложения и се спрете на най-подходящото според упражняваната от Вас професия и съответните рискове на работното място. Ако не сте сигурни откъде да започнете избора си, е най-добре първо да се запознаете с видовете предпазни очила, които се делят на няколко по-основни групи:

 • Срещу радиация - топлинно излъчване, лазери, инфрачервени лъчи и др.;
 • За предпазване от частици при обработка на различни видове материали - метални и дървени стружки, прах и др.;
 • При наличието на патогени и бактерии и пръски течности - освен в медицинските заведения, такива могат да се срещнат и в индустриалната среда.

Бъдете отговорни към здравето си и винаги предпазвайте очите си с подходящите за целта очила. Домашните занимания в задния двор и градината също са основателна причина да проявим повишено внимание към здравето си. Има модели предпазни очила, които са предназначени за пръскане на боя, което ги прави задължителен атрибут към облеклото и цялостното оборудване за извършването на ремонти дейности у дома, в офиса или в търговския обект.

Защо да купим от Stenso.net

С течение на годините и с натрупването на безценен опит в производството и търговията на работни облекла и лични предпазни средства, от Стенсо сме разбрали, че най-важното нещо за всяка сфера на развитие, това са безопасните условия на труд. Това ни мотивира да създаваме все по-качествени и функционални продукти, които да са от полза на служителите и техните ръководители. Голямото разнообразие и винаги ниските цени са част от нашата търговска политика, която е обект на все повече промени в полза на Вас - нашите клиенти!