Работни панталони

Работни панталони

Сезон

Сезон

Цена

Цена

  • 14,00 лв. - 162,00 лв.

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Зимни работни панталони

Налични са 6 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Активни филтри

  • Сезон: Зимен сезон

Днес има много професии, изискващи продължителен престой на служителите на открито и на студено през зимата, което налага обличането на зимни работни панталони. Как да изберете най-подходящите за вас и при кои професии се носят? Какви са техните особености и можете ли да се доверите на онлайн магазин Стенсо? Какво ни отличава от конкурентите и защо хората ни предпочитат?

Как да изберем зимни работни панталони

Това е долнище за работа, чието основно предназначение е осигуряването на защита на служителя от физическо нараняване и запазване на неговия комфорт по време на работа. Зимният работен панталон трябва да е подбран по начин, по който служителят да изглежда добре и размерите да прилягат точно, спрямо ръста и килограмите. Тоест, трябва да запази своята елегантност дори и когато е в професионалния си екип. Същевременно не бива да се възпрепятства по никакъв начин подвижността, което ще съхрани максималната физическа производителност на служителя.

Зимните работни панталони могат да са мъжки и дамски. Изработват се от ватирани материи с водоустойчив импрегнант, който отблъсква водата и не позволява нейното проникване във вътрешността. По този начин кожата остава суха и се съхранява желания комфорт през цялото време. Използваната материя за изработката на съвременните зимни работни панталони е ветроустойчива, която защитава служителя от настинка и измръзване. При други е предвидена и допълнителна памучна подплата, действаща като изолатор за телесната топлина.

При избора трябва да се вземат под внимание и цветовете: тъмносиньо, графитено, черно, кафяво, камуфлажно, зелено, бордо. Обикновено се прибягва до по-тъмните нюанси, именно за да не са особено видими мръсотията и петната при изцапване. Сините и камуфлажните цветове са сред най-предпочитаните и съответно те са по-разпространени на отрасловия пазар. В Стенсо ще видите и модели с допълнителни светлоотразителни ленти, които ще ви направят по-видими при нощен труд.

Зимните работни панталони с джобове са предпочитани в случаите, когато се изисква постоянно носене на различни малки инструменти: отвертки, клещи, ножче и т.н. Това улеснява бързия достъп до тях и повишава общата производителност на служителя, така че е важно да се вземе под внимание при избора.

За кои професии са подходящи

Съвременните зимни работни панталони се използват в различни видове професии на открито:

  • Хранително-вкусова промишленост;
  • ВиК, ел. инсталации, строителна дейност;
  • Земеделие, градинарство, пчеларство;
  • Горско, риболовно и ловно стопанство;
  • Товаро-разтоварни дейности;
  • Авто механици и търговци.

Това са малка част от професиите, за които се използват зимни работни панталони. Те могат да са част от служебното ви облекло по всяко време, когато прецените, че е необходимо. Освен в професионалната дейност, често се използват и при извършване на домашни трудови задачи.

Защо да купим от Stenso.net

Ние притежаваме една затворена екосистема, състояща се както от производствени мощности и ресурси, така и от търговски онлайн и офлайн обекти. По този начин по-ефективно оптимизираме и контролираме качеството на производството и разходите за него. Имаме възможност да произвеждаме разнообразие от модели и да запазим цените си достъпни за всеки българин.

Нашите оператори са достатъчно компетентни, за да ви съдействат адекватно при избора и пазаруването на различни продукти. Това, че сме специализиран производител и търговец може само да гарантира високо качество на зимните работни панталони. Големият процент на положителни отзиви в мрежата за нас е достатъчен показател, а ако искате да се присъедините към постоянно нарастващата ни клиентска база от лоялни потребители, направете го още днес.