Работни панталони

Работни панталони

Сезон

Сезон

Цена

Цена

  • 14,00 лв. - 162,00 лв.

Цвят

Цвят

Категории

Категории

Летни работни панталони

Налични са 67 продукта.

Сортиране по:
Показани са 1-48 от общо 67 артикул(а)

Активни филтри

  • Сезон: Летен сезон

Летните работни панталони са неизменна част от вашата униформа за всеки работен ден. В тях трябва да се чувствате удобно и комфортно, за да работите пълноценно.

Как да изберем летни работни панталони

Долната част от униформите за работа в горещите месеци от годината се избират по няколко важни компонента:

  • комфортни – ако долнищата са леки, значи ще бъдат удобни за работа и ще придадат комфорт на човека, който ги носи;
  • здравина – необходимо е да изберете модел, който да е издръжлив и да носите поне няколко години;
  • размер – най-важният компонент от трите. Той включва в себе си предните две характеристики, защото ако размерът не е точен, то летният панталон няма да носи комфорт. От друга страна, ако си вземете по-тесен размер, има вероятност униформата да не издържи дълго преди да се скъса.

Когато избирате модел, който да закупите, то е важно да видите дали материята е дишаща, тъй като в топло време е необходимо да ви е прохладно, за да не се потите. Освен това, ако униформата ви е снабдена с много джобове, това е още един плюс, защото така ще разполагате с доста места, на които да слагате различни инструменти. 

За някои професии се изисква водоустойчив летен панталон, тъй като никой не иска да се мокри докато работи. Друга характеристика, на която да обърнете внимание, е дали продуктът е въздухопропусклив или не.

Има ли големи размери

Всеки продукт има различна големина. Облеклата са многофункционални и са изработени от качествени материали. Има мъжки и дамски стоки с различна кройка и различни цветове на всеки модел. Летните работни панталони имат много видове.

Защо са удобни

Долната част от униформата трябва да носи удобство на работещия. Характерните материали, от които биват изработвани летните долнища са памук, комбинация от памук и полиестер, полиестер, полиамид или смесени тъкани. 

Работните панталони са удобни и защото разполагат с много джобове, имат халка за чук, подсилени са частите при коляното, като има възможност за слагане на наколенка при проблем с колената. 

Носенето на подобно облекло при различните професии изисква да бъде закупен модел, който ще е толкова удобен, че фокусът на работника няма да бъде върху облеклото, а върху работата. Важна е свободата на движение, защото при извършване на ежедневните задачи не искате униформата да ви носи неудобство. 

Защо да се доверим на Stenso.net

В Стенсо предлагаме практични работни облекла на приятни цени в онлайн магазина. Също така, сайтът ни е един от най-изгодните, тъй като обслужването ни е на много високо ниво и доставката е безплатна. В Stenso.net произвеждаме качествени продукти от хубави платове и облеклата ни отговарят на международните стандарти за качество.