Изберете страница

Плащане

Начини на плащане

Цената на поръчаните стоки може да бъде платена по някой от следните начини :

– с наложен платeж;
– по банков път – след получаване на проформа фактура, на посочения e-mail;
– чрез E-pay.

Наложен платеж

При наложения платеж крайната цена на поръчката се заплаща в брой при получаване на стоката на служител на куриерската фирма като стойността се формира с прибавяне на такса от 0,5% върху общата цена, която се дължи за услугата наложен платеж. Куриерът издава документ за заплатената сума и при подписване на придружителните документи, доставката се счита за извършена и поръчката изпълнена без забележки.

По банков път

При плащане по банков път, се превежда сумата посочена в получената по e-mail проформа фактура, по следната банкова сметка:

Банка: „УниКредит Булбанк“ АД – клон Пловдив
Банкова сметка: BG92UNCR76301041619310
Банков код: UNCRBGSF
Плащането се извършва след обаждане на сътрудник на STENSO и потвърждаване на наличността. В основание на плащането се записва номера на поръчката, генериран автоматично от системата на STENSO и изпратен на посочен от Клиента e-mail и датата на полученото потвърждение на поръчката. В случай на затруднение Клиентът следва да се обърне към оператор на STENSO.

Плащане чрез E-pay

Плащане чрез E-pay се извършва от регистрирани в системата на E-pay потребители като се приемат плащания, извършени с дебитна карта или от микросметка.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна